Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi legyen a kicsik neve?

Mi legyen a kicsik neve?

Figyelt kérdés
Januárba fognak megszületni és ikrek lesznek,fiú-lány:) A kislánynak Nina lesz a neve,de azt még nem tudjuk,hogy a kisfiúnak mi legyen.Szerintetek?A Nina jó?

2012. nov. 4. 20:04
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
61%
Nekem a Nina,olyan semleges.Annyi szép,komoly név van.Ne adjatok a kislányotoknak valami "ötlet nevet."
2012. nov. 4. 20:46
 12/32 anonim ***** válasza:
63%
Csongor és Tünde
2012. nov. 4. 20:47
 13/32 anonim ***** válasza:
86%

A volt osztálytársamat akit Eszternek hívtak, szexternek csúfolták. Egy Szabó Nikoletta nevű lányt szabolettának. A kölykök mindenből képesek kreálni gúnynevet, ha másból nem akkor a vezetéknévből, úgyhogy ezért nem érdemes eldobni egy nevet. Ajánlotta valaki a Máriát. Tökéletes célpont lenne az "öreges" neve miatt. (Nem ez a véleményem róla, de egy 7 éves kisgyerek fejével kell gondolkodjak)

Nekem tetszik a Nina, bár én még nézelődnék a névlistában. De ha mindenképpen ennél maradtok, akkor a Noel jó választás lenne a kisfiúnak. :)

2012. nov. 4. 20:50
 14/32 anonim ***** válasza:
74%
Na azt hittem már Én leszek az első,akinek a Nina tetszik!:) Nekem eszembe sem jutott róla a női nemi szerv,de tény,hogy egy iskolás bármiből talál ki gúnynevet.Szóval szerintem a Nina jó.Fiúnév nemtudom...
2012. nov. 4. 20:54
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

amúgy miért jó ha összecseng a két név???

én Dóri vagyok,bátyám meg Lóri /Lóránt/

és tök rossz,hogy nem lehet sokszor érteni,hogy kinek szólnak

biztos nem választanék két egybecsengő nevet,mert jaj az olyan cuki... (csak a gyakorlatban idegesítő)

2012. nov. 4. 21:01
 16/32 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy összecsengő nevet szeretnénk!:)
2012. nov. 4. 21:04
 17/32 anonim ***** válasza:
80%

Nina nem külösebben tetszik, de nem rossz. Nekem a Nikolett, Veronika, Fanni, Adrienn, Laura a kedvenc neveim.

Fiúnévől Dominik, Ármin, Ruben, Márk

2012. nov. 4. 21:09
 18/32 anonim ***** válasza:
8%
Miért nem vagytok hagyományosabbak? Pl. a ti nevetek a babáknak? Vagy valami hagyományos: Péter,Béla,János,István...Emese,Réka,Zsuzsanna....vagy valami más,de hagyományos!Sokkal "egyedibb" lenne mire felnő,mert a mai "különleges" nevek addigra tömegnevek lesznek!
2012. nov. 4. 21:14
 19/32 anonim ***** válasza:
49%
A Nina elég közönséges név szerintem. Az én kedvence lánynevem az Adél. Kislánynak és felnőttnek is jó.
2012. nov. 4. 21:14
 20/32 anonim ***** válasza:
59%

Villő, Vince.

Léna, Lőrinc.

Zselyke, Zsombor.

2012. nov. 4. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!