Agár neveket szeretnék gyüjteni! Születtek kicsik és 6 db nevet keresek nekik! Mi legyen a nevük?
Született 6 db kicsi agár kölyök.Párnak már megvan a neve de ha találunk jobb neveket akkor az lesz a nevük.Apukámmal neveljünk őket!Igazi agaras neveket szeretnék nekik adni!!!
De az is fontos ,hogy csak F betűs legyenek a neveik mert az ágár tenyésztők így csinálják.De még az is fontos hogy ne olyan buta neveket mondjatok mert törzskönyvesztetni szeretnénk őket.Azt kérem hogy azok válaszoljanak akik értenek az agarakhoz .Bocs ha rosszul írok pár dolgot de csak 10 éves vagyok még.
de cuki vagy:D
Fuss:D az agarak jól futnak
Fáraó, Felséf, Fürge, Félix, Fortuna, Forest, Fleto:D, Flogi
szerintem tipikus agárnév nincsen ami csak f betűvel kezdődik de hátha van ezek közt is szimpatikus nektek ha nincs akkor nézd meg ezt [link]
itt hátha találsz megfelelőt
Fenway,Fiyero,Frank,Federico,Flurry,Frankie,Floppy,Fergus,
Faren.. Ezek random agár nevek...
Lánynevek: Franchesca * Fran * Franni * Flower * Flowers * Fern * Freddy * Freida * Felicit * Florence * Flo * Flossie
Fiúnevek: Frank * Franky * Fred * Freddy * Fredrick * Forsythe * Fosdick * Fin * Finegan * Floyd * Fox * Fernando * Franco * Fellini * Follett * Fonzie * Flick * Flicker * Fyvish
Ezen utóbbiak Grayhound nevek,úgyhogy passzolni fog az agárhoz. Milyen fajta agaraitok vannak?
Nekem ezek voltak az F betűs alomneveim szívesen megosztom veled mert más fajtát tenyésztek:)
Fanfiction
Funny Baby
Firework
Forever young
For the first time
Fame Fatal
Fanfare
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!