Te hány éves voltál amikor külön mentél a szüleidtől?
Figyelt kérdés
Népiesen hány évesen " repültél ki " a családi " fészekből " ?2012. nov. 4. 17:08
21/30 anonim válasza:
18 évesen külföldre mentem szerencsét próbálni. A kapcsolatunk jó, nyáron laktam is otthon még 2 hónapot következő évben de most végleg külföldre költöztem és itt is tervezek maradni a tanulmányaim miatt. Szeretem a szüleimet, tartjuk a kapcsolatot de abban a kisvárosban nem sok jövőm lett volna
22/30 anonim válasza:
Egyetem miatt albérlet 18 évesen, aztán 23 évesen végleg külön mentem a párommal.
24/30 anonim válasza:
18 évesen egyetemi kolesz, majd 23 évesen, két héttel a lagzink után elköltöztünk albérletbe. A férjem 27 éves.
25/30 anonim válasza:
Apukám 7 hónapos koromban költözött el, én anyukámtól 29 évesen.
De majdnem mindennap átmegyek, nem engedett messzire költözni.
28/30 anonim válasza:
27: De te akkor sose álltál a saját lábadra, azaz sose "repültél ki".
Egyik nőtől elköltöztél a másikhoz.
Szóval szerintem ez nem a kérdezett kategória.
29/30 anonim válasza:
21 voltam mikor albérletbe költöztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!