Te hány éves voltál amikor külön mentél a szüleidtől?
Figyelt kérdés
Népiesen hány évesen " repültél ki " a családi " fészekből " ?2012. nov. 4. 17:08
1/30 anonim válasza:
22 voltam, a párommal költöztem külön. Addig nálunk laktunk.
2/30 anonim válasza:
21 éves voltam amikor a párommal albérletbe költöztünk, ő akkor 27 éves volt.
3/30 anonim válasza:
Nálunk úgy alakult, hogy a szüleim repültek ki. :)
Elváltak, mikor 14 voltam, akkor Apukám költözött el. Aztán Anyukám újraházasodott, amikor 20 voltam, ekkor elköltözött, én még kollégista voltam. aztán hazajöttem, egy darabig egyedül éltem, majd a Párommal.
24N
5/30 anonim válasza:
Én 20 voltam, amikor elköltöztem otthonról, és ezzel együtt összeköltöztem a párommal. Ő ekkor 23 volt, de már 18 éves kora óta külön élt.
6/30 anonim válasza:
13 évesen mentem kollégiumba, ahonnan 4-5 hetente jártunk haza
9/30 anonim válasza:
18 évesen albérlet, de hetente hazajártam. 21 évesen külföldre költöztem, 4 hónapja nem voltam otthon. De ennek ellenére minden nap beszélünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!