Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírom tovább, mit tegyek?...

Nem bírom tovább, mit tegyek? Segítsetek!

Figyelt kérdés
az anyám majdnem meghalt 300volt a vérnyomása zárójelentésen RAJTA VAN!!mi mindent megteszünk hogy jól érezze magát de amikor haza az apám akorr első20perc tyütyürü utánna örjöng hogy nem jövünk ki a pénzel mindenkit kivág a házból ő nem fog megdögleni és az wlső20percben még mindenki igazat ad neki de utánna anyumnak most is 200felett van a vérnyomása sírógörcsöt kapok nem akarjuk anyukánkat a korházban látni!!!!!!!!a 15hónapos kicsike nem tud elaludni nagy nővérem 3-kor kel munkába anyum nagyon roszzul van segítsenek orvosnál volt(apum)adtak neki gyógyszert de nem váltja ki (ez régen volt)NEM részeg talán kicsit kb2órája jött munkából én 11 éves vagyok és nagyon nem akarom ezt mégegyszer átélni a sírok nem hat rá folytatja tovább mindenkit elküld a p*csába elválni nem lehet mert egy hónapban csak 2-3x van itthon 2-3napot és ha elvál anyukám nem lesz kereset és nem lesz pénzünk 7-en vagyunk a családban iskola időben is ezt csinálja ki sírt szemmel megyek iskolába anyukám 6féle gyógyszert szed szüleim már verekedtek is de nem durvám csak anyum pofozta fel az aput ő nem bántaná az anyámat vagy nem tudom orvoshoz nem lehet elküldeni rendőrt meg nem hívunk mert nagyobb lesz a botrány és 2-3 óra mulva elmegy aludni:(SEGÍTSETEKBÁTYÁM ÉSZAKÁS A KÉT NŐVÉREM NEM TUD MIT CSINÁLNI
2009. aug. 11. 21:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
először is próbálj meg megnyugodni..most ebben a pillanatban is balhé van?:(
2009. aug. 11. 21:31
 2/20 A kérdező kommentje:
ja és ha meg akarjuk neki mondani hogy az nem úgy van és mindenki és ő is látja hogy nekünk van igazunk úgy folytatja hogy de azért is
2009. aug. 11. 21:33
 3/20 A kérdező kommentje:
igen de szerencsére a számitógép szobában csönd van
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Először is nyugodj meg picit, mert ez így felindulásból nem lett eléggé világos.

Szóval Anyukádnak nagy a vérnyomása. Akkor lett rosszul jól értem, mikor apukád hazajött?

Amúgy nem érzem azt, hogy Te bajnak éreznéd, ha elválnának ugye? Rossz lehet veszekedésben és felfordulásban élni.

Mindenképp be kéne vennie Anyukádnak a gyógyszert, a magas vérnyomás sajnos nem játék, tudom, az én apumnak is ilyen gondjai vannak. Próbálj beszélni Vele.

Ha más nem..üljetek le, igyatok egy teát és beszélgess vele kicsit..bármiről, csak ne olyasmiről amiről tudod, hogy idegesítené.

Holnap pedig beszélhetsz a nővéreiddel.

De most azért nincs rosszul Anyukád ugye?

5/20 A kérdező kommentje:
ogen anyum rendesen szedi a gyógyszert de apum ha arról beszélek másról ő akkor is pozitívet lát köszi a teát az tényleg jó ilyenkor de anyum rosszul van!;(
2009. aug. 11. 21:36
 6/20 anonim ***** válasza:

És ha nem vesztek róla tudomást?

Próbálj megnyugodni és mindent elengedni a füled mellett. Téged nem bántott?

2009. aug. 11. 21:37
 7/20 A kérdező kommentje:
dehogy nem merne csak puszit de már okoskodik hallom ilyenkor vagy ujra kezdi vagy egy 30perc és lenyugszik (de adtam anyu nyugtatójából neki egy felet de nem használ
2009. aug. 11. 21:38
 8/20 A kérdező kommentje:
akkor ha nem veszünk róla tudomást mondja de nem kérdést csak mondja mondja mondja
2009. aug. 11. 21:39
 9/20 A kérdező kommentje:
neki mindig baj lesz mert jön a tél
2009. aug. 11. 21:40
 10/20 anonim ***** válasza:

És anyud mennyire van rosszul?

Ha negy gáz van hivjatok mentőt orvost, mert az ilyen magas vérnyomás már nem játék. Mindegy hogy apukád mit mond ilyenkor.

2009. aug. 11. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!