20 év felettiek, akiknek sz@r gyerekkorotok volt! Hogyan álltatok bosszút a szüleiteken a gyerekkorotokban elszenvedett sérelmekért?
Gyereket a bosszút nagyon gyorsan el kell felejtenetek! Megdöbbenve olvastam,hogy itt többen is pártolják ezt a világnézetet és egyetlen egy ember sem írt ide,hogy hé!
Ha bosszút álltok nem gondoljátok,hogy ugyanolyanok (rosszak) lesztek mint Ők? Tök mindegy milyenek,Nekik köszönhetitek hogy egyáltalán a világon vagytok.
Az Én alap életelvem az,hogy csak azt tedd meg Másokkal,amit Magaddal is szívesen megtennél...Én így élem az Életem és pozitívan!Ezt javaslom Nektek is,de ez csak egy jó tanács.A bosszú nem vezet sehová,de jóra biztos nem.
Én is egyetértek Vele,de ne alacsonyodjatok már le avval az Ő szintjükre,hogy most meg majd a bosszúra fecsérlitek az Életetek hátralévő részét.
Meg kell bocsájtani és a megdobnak kővel dobj vissza kenyérrel életérzéssel jól kell érezni Magatokat a bőrötökben úgy,hogy örülhettek,hogy nem vagytok olyanok.Ennyi.
Nem bosszú a kapcsolatmegszakítás,de bosszúból ezt tenni már az.
Te normális vagy??? Bosszú? Ha ők nem lennének te sem lennél, te szerencsétlen. Amikor icipici gyerek voltál, szerinted ki vigyázott rád, és cserélte a pelusod. Egész életedben azon kellene dolgoznod, hogy visszaadd nekik, amit érted tettek, nem bosszút állni. Persze engem is idegesítenek, de a tisztában vagyok a tényekkel... Bármi is történjen, ők mindig melletted fognak állni, és mindig támogatni fognak. Ha elmész pl. Venezuelába, és pénz nélkül maradsz, hazajössz, és kihez mész?? A szüleidhez, akik be fognak fogadni.
De tudod mit? Állj csak nyugodtan bosszút rajtuk, azért hogy élsz. Lehet rossz döntés volt, nem gondolod??
18-as ne haragudj, de ez nem igaz. Addig jó voltam nekik amíg kicsi voltam és nem voltam önállóbb? Utána már leszartak vertek, rugdostak.
Én csak annyit szólnék hozzá a témához, hogy nem fogok bosszút állni és sajnos elmenni sem tudok. Van egy húgom akit mindenkinél jobban szeretek és nem hagyhatom magára velük... nem bírnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!