Hány évesen engedtétek meg a gyereketeknek hogy ott aludjon nálatok a barátja/barátnője?
17 éves voltam, egy szülőkkel közös bálozás után aludtunk nálunk. Nekünk azt engedték nehezen, hogy én ott aludjak, azt csak úgy egy fél évvel később. Akkor már két éve együtt voltunk, a szüleim tudták, hogy már lefeküdtünk egymással, de azt is, hogy védekezünk. Annyira meg nem voltak maradiak, hogy "mert mit szólnak a szomszédok". Amúgy azóta is együtt vagyunk, már 4 éve, egy éve már együtt lakunk (az se volt egy egyszerű menet).
19/L
16 voltam mikor a barátom nálunk aludt először. Nálunk nem szokás el tiltani senkit senkitől. Anyukám nem szólt bele soha abba hogy mit csinálok a barátommal. Csak két kérése volt. Az hogy védekezzünk normálisan és az hogy ne hetente cserélgessem a fiukat. Mind a kettőt be tartottam. Még mindig az a fiú a barátom és most 29.-én lesz az esküvőnk.
A bizalmatlanság nem jó példa szerintem nem tiltani kéne a gyerekeket egymástól hanem normálisan felvilágosítani őket és megbízni bennük. Az meg gáz ha egy 20 22 éves embernek még a szülei mondják meg hogy kivel aludhat.
Én barátnőm szülei fél év után megengedték hogy náluk aludjak. Akkor volt barátnőm 16 éves.
Lassan 2 év vagyunk együtt, és a szüleivel nagyon jól kijövök, szóval ezért is engedték ilyen korán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!