Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen engedtétek meg a...

Hány évesen engedtétek meg a gyereketeknek hogy ott aludjon nálatok a barátja/barátnője?

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 20:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

17 éves voltam, egy szülőkkel közös bálozás után aludtunk nálunk. Nekünk azt engedték nehezen, hogy én ott aludjak, azt csak úgy egy fél évvel később. Akkor már két éve együtt voltunk, a szüleim tudták, hogy már lefeküdtünk egymással, de azt is, hogy védekezünk. Annyira meg nem voltak maradiak, hogy "mert mit szólnak a szomszédok". Amúgy azóta is együtt vagyunk, már 4 éve, egy éve már együtt lakunk (az se volt egy egyszerű menet).

19/L

2009. aug. 12. 10:18
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

16 voltam mikor a barátom nálunk aludt először. Nálunk nem szokás el tiltani senkit senkitől. Anyukám nem szólt bele soha abba hogy mit csinálok a barátommal. Csak két kérése volt. Az hogy védekezzünk normálisan és az hogy ne hetente cserélgessem a fiukat. Mind a kettőt be tartottam. Még mindig az a fiú a barátom és most 29.-én lesz az esküvőnk.

A bizalmatlanság nem jó példa szerintem nem tiltani kéne a gyerekeket egymástól hanem normálisan felvilágosítani őket és megbízni bennük. Az meg gáz ha egy 20 22 éves embernek még a szülei mondják meg hogy kivel aludhat.

2009. aug. 12. 15:02
 23/25 anonim ***** válasza:
49%
Most azt nem tudom hogy szeretőre értetted vagy játszótársra:) kb 5-6 évesen aludtam az első barátnőmmel, 15 évesen az első szerelmemmel:D Szerintem az ilyesmit nem kell eltiltani a gyerektől! Legalábbis amit nekem tiltottak én meg azért is csináltam!Még mostis bennem van a tiltott gyümölcs megszerzése...:))
2009. aug. 18. 11:09
 24/25 anonim válasza:

Én barátnőm szülei fél év után megengedték hogy náluk aludjak. Akkor volt barátnőm 16 éves.

Lassan 2 év vagyunk együtt, és a szüleivel nagyon jól kijövök, szóval ezért is engedték ilyen korán.

2009. aug. 22. 13:15
 25/25 anonim ***** válasza:
Amikor először megkérdezné, hogy itt aludhatnak-e (jó, persze, azért nem ovis korában gondoltam:), mert szerintem, ha nem engedném, azzal csak azt érném el, hogy máshol csinálnák és akkor már inkább mégiscsak jobb, ha itthon vannak, normális körülmények között, mint vhol ki tudja hol.
2009. szept. 16. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!