Hány évesen engedtétek meg a gyereketeknek hogy ott aludjon nálatok a barátja/barátnője?
Nekem azt, hogy én ott aludjak, azt 16 évesen már megengedték, de hogy a barátom aludjon nálunk azt csak két évvel később. Nem azért, mert fiú, csak anyukámék nem nagyon szeretik, ha éjjelre ottmarad bárki.
Én a fiamnak meg fogom engedni szerintem elég korán, feltéve, hogy a lányt is elengedik a szüleik. Inkább nálunk legyenek, mint hogy valami eldugott parkolóban vagy susnyásban szexeljenek, mint sok fiatal, akiknek nem engedik az ilyesmit a szüleik.
En 19 vagyok nekem meg most sem engedik meg a szuleim, mondjuk nem is kertem, mivel a noveremmel lakom egy szobaban es kicsit korulmenyes lenne:D
Amugy a paromnal sem aluhatok, anyukamek nagyon szigoruan fogjak ezt a dolgot, pedig szeretik a paromat, mert nagyon megbizhato, kedves srac:) En igazabol nem banom, csak a baratomnak nehez megmagyarazni a dolgokat neha.
a gyerekemnek en valoszinuleg 18-19 eves koraban megengedem majd, ha sikerult egy felelossegteljes embert faragnom belole:)
18 voltam, és lakodalom után történt. de csak egy éjszakára engedték meg, hogy ne kelljen hajnal 4kor hazavinnie. persze aztán lassan szaporodtak az ottalvós éjszakák, aztán ő aludt nálam. idén lesz 14 éve hogy együtt vagyunk és 8 éve házasok. szóval a 17-18éves szerintem már érett egy ilyen dologra, pláne a mai világban!!!! és már a szomszédok sem szólnak meg érte. mert gondolom ez aggaszt hogy mit szól a környezet. mert ahhoz ugye nem kell eggyütt aludniuk hogy "eggyütt aludjanak"!
31/L
17 éves vagyok amikor az eslő komoly kapcsim volt (17hónap) összesen 3szor aludtunk együtt, most van egy másik komolyabb kapcsim(5hónap) ezalatt az idő alatt már összeszámolni sem tudom hányszor aludtunk együtt, van amikor ő van nálam 1 hetet van amikor én nála de pl a nyár elejéből 1 hónapot igy töltöttünk h hol náluk hol nálunk....és természetesen egy ágyba aludtunk:)
de ez szerintem a szülőktől is függ
Most múlt a lányom 17 éves, több, mint egy éve együtt vannak a barátjával. Párszor már aludt itt a fiú és a lányom is aludt már nála.
Én örülök neki, hogy nem bulizni járogat barátnőkkel.
Nálunk az is természetes, hogy jön velünk a barátja nyaralni is. Nagyon szeretem a fiút, a szüleit is ismerem.
Miért lenne jó tiltani? Nagyon jó baráti viszony van közöttem és a lányom közt! Soha nem hazudik, mindent megbeszél velem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!