Hány évesen engedtétek meg a gyereketeknek hogy ott aludjon nálatok a barátja/barátnője?
Szia!
Nekem 18 évesen engedték meg a szüleim. Bőven ráértem volna még vele később is!!!! (most 31 vagyok:)
17 éves voltam. Megbíztak bennem,és ez így van a mai napig is. Komolyabb voltam mindig is a koromnál, nem siettem el soha semmit, mindig tisztességesen kezeltem az ilyesmit. Hálás voltam érte, nem játszottam el a becsületem, és tekintettel voltam a családomra, ha nem engedték volna meg, nem akadok ki. Ez szerintem leginkább az érettségtől függ. De úgy a nagykorúság határán engedném.
Egyébként 20 éves múltam.
Nekem 16.5 évesen engedték meg hogy ott aludjak a barátommal. De szerintem csak azért ilyen korán, mert
1) anyáék imádják a barátom, nagyon jól kijönnek
2)már akkor 3 éve együtt voltunk
amúgy sok barátnőm 1 hónap után csak úgy "ottalszik" a barátjánál :O szerintem azért ez morbid... vagyis hogy picit nekem furi.
na jöhet a lepontozás hogy túl fiatal vagyok :D
20:20as vagyok.
Azt kifelejtettem, hogy alapesetben a nagykorúság a határ.
Ja és nem játszottam el a bizalmat, eleinte csak havonta egyszer aludtam ott, aztán kéthetente, majd hetente, végül már ő is jöhet hozzánk :)
Most vagyok 18 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!