Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem bíznak bennem a...

Miért nem bíznak bennem a szüleim?

Figyelt kérdés
Egyik nagy álmom hogy megtanuljak gitározni, de a szüleim szerint ez értelmetlen mert hogy ez nem lányoknak való, és hogy balkezes lányként semmi esélyem a sikerre. Minden áldott nap ezt hallgatom tőlük hogy pénzkidobás lesz a gitár (saját pénzemből szeretném megvenni) és hogy adjam fel. Mit tegyek?

2012. nov. 2. 22:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az itt a probléma hogy bármit csinálok, kigúnyolnak, nem veszik komolyan hogy ez nekem mennyit jelent..
2012. nov. 3. 09:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Van balkezes gitár is.

Nem egyszer volt ált.isi.be, hogy táborba mentünk és vittük magunkkal 3an a gitárunkat. Nekem és az egyik srácna jobb kezes gitárja volt a másik fiúnak bal. Nem egyszer volt olyan, hogy gitárt cseréltünk csak úgy poénból de az úgy kicsit furi volt nekem mert fordítva van.

2012. nov. 3. 11:02
 13/16 anonim válasza:

Szia én is lány vagyok és már van egy elektromosom persze nekem nem mondták ,hogy ne gitározzak én elkezdtem önszorgalomból és nem érdekelt ,hogy mit gondolnak.Nincs meg tiltva ,hogy lányok nem gitározhatnak.

Figyelj ez a te életed.Ne hagyd ,hogy mások mondják meg mit csinálj és akkor mi van ha nem leszel sikeres nem az a lényeg hanem az ,hogy te ezt szereted,akarod csinálni és ne hagyd másokra a döntést mert késöbb megbánod.Hajrá szurkolok..;))

2012. nov. 3. 15:20
 14/16 anonim válasza:
mivel ezt kérdezed elbizonytalanítottak, ne hagyd hogy elbizonytalanítsanak
2012. nov. 3. 22:59
 15/16 A kérdező kommentje:
nem fogom hagyni hogy az utamba álljanak! köszönöm a válaszokat:)
2012. nov. 4. 14:09
 16/16 anonim válasza:
Mindenképpen vedd meg. Én is gitározok,és megérte a pénzt. Az én szüleim még akkor sem bíznak bennem,ha már többször bizonyítottam a hiedelmeik ellenkezőjét. SZÁNALMASAK! Ismered a számot, ,,Küzdj az álmodért,minden vágyadért,mi benned él,győzes lesz a harc... Így tovább!! Sok sikert!!!
2015. jún. 2. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!