Miért ilyenek velem a szüleim? Miért nem bíznak meg bennem?
Mindig jó tanuló voltam, jól tudok zenélni, segítek otthon, nem igazán emlékszem olyanra, ami miatt a szüleim haragudnának rám. Egy hónapja van egy velem egykorú barátom, de ő tőlünk úgy 30 km-re lakik. Bemutattam a szüleimnek, nagyon kedvesek voltak vele, jól alakult. Én is voltam már náluk, de anyuék legutóbb (tegnap) nem engedtek el pedig már 2 hete nem találkoztunk. Azt mondták, azért, mert nem bíznak bennem. Se benne. :( Miért ilyenek a szüleim? Sokszor mondják, hogy ne feküdjek le vele (nem is tervezem egyenlőre) meg hogy ezt meg azt ne csináljunk és hogy ez a szerelem majd úgyis elmúlik meg vége lesz meg hasonlók. Miért ilyenek?! Mit csináltam?! :(
15/L
Nem akarják, hogy anyuci,apuci pici lánya felnőjön...
Örülhetsz, hogy a szüleid így foglalkoznak veled, én örültem volna, ha annak idején szigorúbbak lettek volna a szüleim :)
Egyébként nem tudsz mást csinálni, mint leültetni őket és őszintén beszélni velük.
nabazz azt olvastam h "leütni őket"
amúgy szerintem csatlakozni tudnék. beszélni kéne velük. meg kell beszélni hogy majd irassatok fel antibébit meg hogy komolyan gondolod az egészet.
semmi kötözködés de az egyenlőre szót egyelőre-ként kell leírni mert az egyenlő egy matematikai kifejezés.
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!