Rami102 kérdése:
Kedves Olvasók! Önök szerint normális amit a párom csinál? Ő azt állítja, hogy igen de én szerintem pedig túlzások sorozata. Nem tudom, hogy mit tegyek, elhagyja ezért a problémáért hogyan orvosoljam?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok a párom 30.3éve együtt élünk, előtte a barátom édesanyjával élt együtt. Eleinte a jól kijöttem anyóssal, bár mindig furcsáltam, hogy valamelyik gyerekét szídja, éppen az volt a jó aki a pénzt adta neki. Ugyebár nem dolgozik 15 éve az anyuka. El kell mondanom, hogy a párom édesapja meghalt és így azEl kell mondanom, hogy a párom édesapja meghalt és így az ő nyakába szakadt a család. Telt múlt az idő úgy döntött a párom, hogy hozzám költözne, ideje lenne külön életet élni. A külön élet számára azt jelentette, hogy mindennap hazajárt anyukához ebédelni (hozzáteszem mindennap főztem! ) havi összeget adott neki (nem20ezer forintot azt azért megmondom), de a mama még így is elégedetlen ésráadásul engem is elkezdett kóstolgatni a párom füle hallatára. Ilyenekre gondolok, h. maradjak csendbe mert annyi eszem van mint a 13éves unokájának, hogy nézek ki, milyen görcs vagyok (58kgvagyok szerintem az nem görcs) oldalakat írhatnék még. Én úgy gondoltam, hogy ráhagyom ezeket a dolgokat, mosolyogtam magamban, de egy valamit nem tudok lenyelni a mai napig. Hogy a barátom nem állt mellém, nem azt várom, h. összevesszenek, csak, hogy mégis. Ne sértegessék az ő kedvesét. Mára a dolog annyit változott párom és köztem hatalmas veszekedések árán (mamának volt igaza mindenbe), pénzt már nem ad, heti 3-4szer megy, otthon eszik, de még mindig nincs egy közös7végénk, mert oda kell menni, mert ha nem megszólják, és soha nem mer nemet mondani. Volt olyan is, hogy a közös ebédünket mondta le a párom, mert az anyja tel. -on programot szervezett neki és nem mondta, hogy anya, most nem majd máskor, rögtön akkor ment és ordított velem, hogy én ne ellenkezzek mert az a dolgom, hogy vele együtt működjek. Önök szerint eltúlzom? Én annyira utálom már a családját! Hogy tervezzek így vele babát? Attól tartok állandóan az lenne, hogy beleszólnának a gyereknevelésembe, idejárnának minden hétvégén és nem mondhatnék nemet mert a barátom nem ért meg! Pedig az anyjától kérnék utoljára tanácsot gyereknevelésbe, mert sajnos párom testvérének a gyerekét ő nevelte és kezelhetetlen, mocskos a szája. Arról nem beszélve, hogy ő hogyan kommunikál velünk, de rám sem szabad szólni, mert fogadjam el, hogy ő ilyen! Szerintetek?2012. nov. 1. 21:16
21/23 anonim válasza:
Egyetlen válasz van erre: tipli amíg lehet.
Figyelj az anyja ki akar csinálni Téged ez látszik. Ha vigasztal: soha senki nem lesz neki jó. Ha maradsz 2 gyerekkel a nyakadba fogsz egyedül maradni vagy ápolni a beteg anyósodat aki akkor is pattogtatni fog. Menekülj!!!
22/23 anonim válasza:
Szerintem is magadat mentsd, ha már őt nem sikerül.
23/23 anonim válasza:
Én vagyok a tegnapi 14-es válaszoló, akinek megköszönted a választ. Amit írtál, annak fényében kicsit másképp látom a dolgot. Tehát szeret, ez rendben van, de hogy ennyire féljen az anyjától? Ez tényleg egy kicsit erős...nálunk azért nem ilyen rossz a helyzet. Hogyha az anyósom rosszat mond rám, a párom mindig megvéd engem, nem ezzel van a baj, hanem azzal, ha nekem nem tetszik valami és másképp akarom, azt nem akarja az anyjának elmondani csak sokszori kérésre, de végül megteszi. Tedd a kezed a szívedre és úgy válaszolj: úgy gondolod, ha lesz egy közös gyereketek, akkor majd más lesz? Jobban kiáll melletted? Hiszen úgy fél az anyjától, mint a tűztől. Tudom, hogy baromi nehéz elfogadni, hogy nem jó személybe szerettél bele, mert ezt nagy kudarcként éli meg az ember. Nekem egyszer egy okos ember azt mondta, mikor épp szerelmi bánatom volt, hogy meglátod, lesz még rengeteg nagy Ő :-) És igaza volt, most már tudom. Szerintem egy kicsit az egyedülléttől is félsz, azért nem akarsz lépni. Pedig ha tényleg szeret és netán kilépnél ebből a kapcsolatból, akkor utánad menne, de csak ha tényleg többre tart az anyjánál. Annyira fiatal vagy, én röpke 10 évvel vagyok nálad idősebb, de én is ugyanúgy elkövettem ezeket a hibákat és még most is sokszor. Ne félj lépni, mert az egyedüllét nem is olyan rossz. Akkor legalább te diktálod a feltételeket és jobban magadba tudsz nézni, hogy kire, milyen férfira is van szükséged. Csak el kell határoznod, hogy a következő kapcsolatod jobb lesz ennél és az úgy is lesz. Biztos vagyok benne, hogy több erő van benned, mint gondolnád. Szóval fel a fejjel és tedd azt amit az ESZED diktál! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!