Szülők! Ti hány éves kortól engednétek a lányotoknak hogy sminkeljen?
Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 23:36
43/46 anonim válasza:
6-7. voltam mikor kaptam az első halványbarack színű szemhéjpúderemet. Azt használtam aztán 7,ben szemceruza finomabban.
44/46 anonim válasza:
Én 14 évesen könyörögtem ki egy kis halvány spirált...Most 15 vagyok és a spirál most már szemöldökpor, alapozó, korrektor, púder, spirál és szőlőzsír. xdd
46/46 anonim válasza:
Nekem soha nem szóltak bele. Tudtam én magamtól is,hogy mi az ízléstelen és mi nem. 12 éves koromtól használtam szempillaspirált. 13-14 ig szempillaspirált, alapozót és néha valami nude-os rúzst is. Nem hinném hogy ezt korhoz kéne kötni majd elkezdi amikor ő jónak látja. Én örülök hogy viszonylag hamar beleástam magam a sminkek világába. Mai napig szívesen sminkelek, bár a mindennapokban annyira már nem ugyanis vallásos suliba járok és nincs is egyáltalán szabadidőm meg kicsit lusta is vagyok. Viszont alkalmakra mindig én sminkelem a barátnőimet és nagyon pozitívak a visszajelzések, a gyűjteményem is már elég nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!