Szerintetek a boldogságot meg lehet kapni pénzért?
felejtsd el egy időre a pénzt cicukám, és lesz párkapcsolatod:D
gondolom túlságosan kiakarod szolgálni a lányokat, így az összes egy luxusprostinak érzi magát melled és ezért lép le
MILYEN NAÍV VAGYOK
a válasz a kérdésedre:42
azaz: ilyen hülyeséget még nem hallottam
Az a baj, h lerí rólad, h egy luzer vagy.
Szal a válaszom az, h NEM!
Ha olyan barátnőt akarsz, akinek nem a pénzed kell, akkor ne a pénzedet vesd ki horognak!
Az ötletem az, hogy képzeld el egy lányt - a jövendő barátnőt, készíts egy rajzot róla (akár szimbólikus rajz is lehet), tedd ki a falra/íróasztalodra, hogy minden nap lásd, és mindig amikor ránézel, gondolj arra, hogy - Igen! ő lesz a barátnőm.
Ne azon agyalj, hogy *Hogy* fogod megszerezni ezt a nőt, hanem csak arra, hogy milyen lenne, ha lenne - csak a célra fókuszálj, ne az elérési útra.
és Kitartás!
Nekem jöhetnek a kritériumok.
Nagyon jó kerítő vagyok :)
Társkereső Iroda ?
Ha valakinek pénzt ajánlasz, mindenkit felhajt Neked.Lehet elkotyogja, jómódú vagy..aztán jönnek a pénzéhes csajok.
Olyat meg ugye gondolom nem szeretnél.
Társkereső irodába keresnek kb. hozzád valókat, diszkrétek is.
Anyagi jólétedet meg nem hangsúlyoznám, a fent említett okok miatt.
Sok sikert !
utolsó. ja, csak azt nem árulják el ezek a "szerető társra vágyó magányos szingli csajok", hogy amikor megismered a valódi személyiségüket (magyarul a kezdeti bájolgó időszak után összeköltözöl velük pl.), akkor kibírhatatlan, hercegnő-komplexusos, egomán szörnyek.
hidd el nekem, egy nő nem véletlenül van egyedül. aki tényleg normális és jól néz ki, ezer férfiből válogathat.
ismerek én is rengeteg szingli csajt (nők között dolgozom), és általában nyomós okkal vannak egyedül. vagy a valódi személyiségük elviselhetetlen, vagy hercegnő komplexusuk van, vagyis iszonyatos magas elvárásaik vannak, és félmilliós havi fizetés és modell külső alatt nem állnak szóba pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!