Hova fordulhatnek segitsegert? 18/L
elegge bonyolult a helyzet..
elkoltoztem otthonrol, amint 18 eves lettem, vissza nem mehetek. A baratommal lakunk egyutt, orokolt egy lakast 8millio forint devizahitellel 93ezer ft lenne a torlesztoreszlet... nem tudjuk fizetni...csokkenteni nem tudjak (aegon), mert 1evig uresen allt es nemtudjuk a hatralekot befizetni. en tanulok mellette diakmunkazok heti 4nap 8 orat, masik 3nap iskola, a baratom dolgozik ugyan de alig kap 60.000et... igy nemtudunk a rezsin kivul mast fizetni, kifognak tenni minket... neki aszulei meghaltak, en nemtudok segitseget kerni... mit csinaljunk, hova lehet fordulni...?18/L
"Mi 10 en lakunk 32 nmen csináltunk egy galériát. 8 gyerek van."
8 gyerek??? Na az még a durva! Egyik ismerősék egy szobába 4 -en laknak (két gyerek+ két felnőtt) Másik szobába a szülei akik elválltak, de nem tudtak különköltözni. Brutális veszekedések vannak, de sok választás ott sincs.
"meg ne hozzam a fejére a 8 gyereket ő boldog nyugdijas éveket akar mert haszonélvezeti joga van. "
Valahogy meg tudom érteni. Bocs az Offért kérdező.
"pontosan. sehogy nem tudjak behajtani.. nincs semmije az eg vilagon..."
Ilyennel ne kisérletezetek, mert amint lesz bejelentett jövedelme letiltják akár évtízedekig is.
Kár volt otthagyni az újsághordást.
Belejöttetek volna és akkor nem öt hanem 3.5 óra alatt meglehetett volna csinálni. Ismerősöm 12. éve hordja az újságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!