Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova fordulhatnek segitsegert?...

Hova fordulhatnek segitsegert? 18/L

Figyelt kérdés

elegge bonyolult a helyzet..

elkoltoztem otthonrol, amint 18 eves lettem, vissza nem mehetek. A baratommal lakunk egyutt, orokolt egy lakast 8millio forint devizahitellel 93ezer ft lenne a torlesztoreszlet... nem tudjuk fizetni...csokkenteni nem tudjak (aegon), mert 1evig uresen allt es nemtudjuk a hatralekot befizetni. en tanulok mellette diakmunkazok heti 4nap 8 orat, masik 3nap iskola, a baratom dolgozik ugyan de alig kap 60.000et... igy nemtudunk a rezsin kivul mast fizetni, kifognak tenni minket... neki aszulei meghaltak, en nemtudok segitseget kerni... mit csinaljunk, hova lehet fordulni...?18/L

2012. okt. 30. 23:15
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
78%
Mi is 2 szobás lakásban élünk öten. Nagy a szükség akkor meg kell húznia az embernek magát. Igenis haza költözhetnél, csak az nem tetszik.
2012. okt. 31. 00:38
 22/60 A kérdező kommentje:
50 negyzetmeteres lakasba?:) dehogynem tetszik. imadom azt a lakast, gyonyoru, es ott nottem fel. a szuleim azert adtak ki alberletbe mert nem tudtak fizetni, illetve nem fertunk el, es ezt anyam nem viselte konnyen... igy megkert hogy koltozzunk ebbe a lakasba majd leszvalami alapon, te meg annyira de annyira okos vagy:) konnyu ilyen valaszokat irni, de tudod mit... oszinten szolva nem igazan erdekel...
2012. okt. 31. 00:41
 23/60 anonim ***** válasza:
100%

"utana az elte allamilag tamogatott jogra mennek,"

HOOOOVVVAAAA? Úgye ez csak vicc?

B.szki most akarják azt is teljesen felszámolni!!!

Nem tandíj.....ááá nem....vegyél fel 5 évre még 3-4 milla hitelt a meglevő 3 milla mellé. És utána a szakvizsgádig újabb 3 évig ingyen vagy rabszolgabérért dolgozhatsz!

Ki van ez találva!!!

" ja. es tudjatok mi a legszebb? edesapam allamtitkar helyettes,"

Gratulálok a "jótéteményeiért".

Megérdemelné, hogy a kiváló teljesítményéért kiirjad a nevét!

2012. okt. 31. 00:43
 24/60 anonim ***** válasza:
100%
Na, ne mondd nekem, hogy nem lehet együtt élni, hatan élünk ötven négyzetméteren! Az örökséget valóban vissza kellett volna utasítania a párodnak (mondjuk ki, hülyeséget csinált), így nincs sok választásotok. Vagy haza, vagy albérlet, de a lakást mindenképp vinni fogják vagy így, vagy úgy.
2012. okt. 31. 00:44
 25/60 anonim ***** válasza:
0%
"Az örökséget valóban vissza kellett volna utasítania a párodnak (mondjuk ki, hülyeséget csinált)," - az itteni kedves ítélkezők arra gondoltak már, hogy lehet, hogy a szülei lakása az illető lakás, és ha visszautasítja, mehetett volna csövezni?
2012. okt. 31. 00:47
 26/60 A kérdező kommentje:

nem tudok hazakoltozni, mondtam hogy ki van adva alberletbe, anyamek alberletben vannak oda NEM mehetunk csak a szerzodes lejarta utan... az meg egy ev, anyamek feleltek a kauciot, nincs mibol kifizetni...

elte jogra 467 pont a beugro, van ket nyelvvizsgam es 4.9 az atlagom, elvileg az allamilag tamogatott eltet nem szuntetik meg, de ha igen akkor c++ programozora megyek allami egyetemre. tovabb akarok tanulni

edesapam meg egy... nem mondok semmit... a fizeteserol nem beszelnek, tisztaban van a helyzettel, mert emailben nagy ritkan kommunikalunk.. de neki a penz mindennel fontosabb sajnos...

2012. okt. 31. 00:49
 27/60 anonim ***** válasza:
100%
Még a munkásszáltó is jobb mint a -3 milliós hitelt bevállalni utolsó.
2012. okt. 31. 00:49
 28/60 anonim ***** válasza:
73%
Mi 10 en lakunk 32 nmen csináltunk egy galériát. 8 gyerek van.de legalább saját.mi sem merünk továbblépni mert nem tudnánk a hitelt fizetni. Ugy érzem az a baj hogy anyukádék hiába vagytok jóba a barátoddal nem engednének ota titeket ugye? Csak esetleg téged. Én is igy voltam megmondta anyám ő nem kerülget senki esetleg én mehetek de a férjem nem.meg ne hozzam a fejére a 8 gyereket ő boldog nyugdijas éveket akar mert haszonélvezeti joga van. A ház amugy az én tulajdonom.2 szintes 117 nm.4 szobás.mi mégis. 32 nmen lakunk. Talán ha csak egyszobát bérelnétek 2 en a párodeal egy idős néminél pl? Régen ott laktam igaz annak mar 14 éve akkor 12000 volt.
2012. okt. 31. 00:50
 29/60 A kérdező kommentje:
a baratomrol par szo: fel evig az utcan !!! elt, ismerosoknel huzta meg magat, miutan edesanyja meghalt, a neveleoapja nem engedte be a lakasba, hiaba az ove volt nem mert tenni semmit...a pasi be volt jelentve.. a baratom nem tudta mit tehetne edesapja 4 evvel azelott halt meg rakban.. kihez fordulhatott volna... hozzan koltozhetett, tamogatta a csaladom mindenben...
2012. okt. 31. 00:51
 30/60 anonim ***** válasza:
100%

"- az itteni kedves ítélkezők arra gondoltak már, hogy lehet, hogy a szülei lakása az illető lakás, és ha visszautasítja, mehetett volna csövezni?"

De így meg rosszabbúl járt. Néhány hónap pluszért, 3 millát kell fizetnie. Ennyiért luxusszállodába is mehetett volna. Ígyis úgyis kirakják. Csak most 3 milla tarozással.

2012. okt. 31. 00:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!