Hova fordulhatnek segitsegert? 18/L
elegge bonyolult a helyzet..
elkoltoztem otthonrol, amint 18 eves lettem, vissza nem mehetek. A baratommal lakunk egyutt, orokolt egy lakast 8millio forint devizahitellel 93ezer ft lenne a torlesztoreszlet... nem tudjuk fizetni...csokkenteni nem tudjak (aegon), mert 1evig uresen allt es nemtudjuk a hatralekot befizetni. en tanulok mellette diakmunkazok heti 4nap 8 orat, masik 3nap iskola, a baratom dolgozik ugyan de alig kap 60.000et... igy nemtudunk a rezsin kivul mast fizetni, kifognak tenni minket... neki aszulei meghaltak, en nemtudok segitseget kerni... mit csinaljunk, hova lehet fordulni...?18/L
"utana az elte allamilag tamogatott jogra mennek,"
HOOOOVVVAAAA? Úgye ez csak vicc?
B.szki most akarják azt is teljesen felszámolni!!!
Nem tandíj.....ááá nem....vegyél fel 5 évre még 3-4 milla hitelt a meglevő 3 milla mellé. És utána a szakvizsgádig újabb 3 évig ingyen vagy rabszolgabérért dolgozhatsz!
Ki van ez találva!!!
" ja. es tudjatok mi a legszebb? edesapam allamtitkar helyettes,"
Gratulálok a "jótéteményeiért".
Megérdemelné, hogy a kiváló teljesítményéért kiirjad a nevét!
nem tudok hazakoltozni, mondtam hogy ki van adva alberletbe, anyamek alberletben vannak oda NEM mehetunk csak a szerzodes lejarta utan... az meg egy ev, anyamek feleltek a kauciot, nincs mibol kifizetni...
elte jogra 467 pont a beugro, van ket nyelvvizsgam es 4.9 az atlagom, elvileg az allamilag tamogatott eltet nem szuntetik meg, de ha igen akkor c++ programozora megyek allami egyetemre. tovabb akarok tanulni
edesapam meg egy... nem mondok semmit... a fizeteserol nem beszelnek, tisztaban van a helyzettel, mert emailben nagy ritkan kommunikalunk.. de neki a penz mindennel fontosabb sajnos...
"- az itteni kedves ítélkezők arra gondoltak már, hogy lehet, hogy a szülei lakása az illető lakás, és ha visszautasítja, mehetett volna csövezni?"
De így meg rosszabbúl járt. Néhány hónap pluszért, 3 millát kell fizetnie. Ennyiért luxusszállodába is mehetett volna. Ígyis úgyis kirakják. Csak most 3 milla tarozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!