Hova fordulhatnek segitsegert? 18/L
elegge bonyolult a helyzet..
elkoltoztem otthonrol, amint 18 eves lettem, vissza nem mehetek. A baratommal lakunk egyutt, orokolt egy lakast 8millio forint devizahitellel 93ezer ft lenne a torlesztoreszlet... nem tudjuk fizetni...csokkenteni nem tudjak (aegon), mert 1evig uresen allt es nemtudjuk a hatralekot befizetni. en tanulok mellette diakmunkazok heti 4nap 8 orat, masik 3nap iskola, a baratom dolgozik ugyan de alig kap 60.000et... igy nemtudunk a rezsin kivul mast fizetni, kifognak tenni minket... neki aszulei meghaltak, en nemtudok segitseget kerni... mit csinaljunk, hova lehet fordulni...?18/L
1 evig uresen allt a lakas, rezsielmaradas is van ebbol kifolyolag (kiveve elmu), kinek adjuk ki? nem szeretnem hogy hozzajuk kopogjanak a vegrahajtok a bank miatt..
en nem voltam meg vele amikor ez tortent, viszont nem ugy van, hogy a tartozast az orokosnek kell fizetnie
a szuleimhez nem tudunk menni, irtam mar...
"Hova fordulhatnek segitsegert?"
Itt Mo. -n? Segítségért? Úgye csak viccelsz?
Üdvözölünk a nagy magyar valóságban, ahol úgye 47 000 Ft-ból is meg lehet élni.
Albérletet nem tanácsolok, mert ha a törlesztőrészleteket nem tudtátok fizetni akkor azt sem.
Államtól támogatás nem jár mert még tanulsz, a párod meg már dolgozik. Eyedüli megoldás, hogy ne kerüljetek UTCÁRA, hogy sürgősen kibékülsz a szüleiddel, a házat pedig eladjátok 6 -ért.
Így laza 3 milla minusszal kezdtek.
CSAK AZT NEM TUDOM, HOGY AKIK ITT ÁLLANDÓAN KÖLTÖZÉSRŐL AJVÉKOLNAK, MANTRÁZNAK HOGY GONDOLJÁK? PL: ILYEN ESETEKBEN?
Munka sincs ebben az országban illetve max. 47 000 -ért, vagy rabszolgabérért!!!!
Legújabb trend, hogy kirúgják az embereket, és felveszik közmunkásként.
MI LESZ ÍGY EZZEL AZ ORSZÁGGAL?
Költőz haza nem tudod mit gondolsz senki nem fog ingyen szállást biztosítani. Te esetleg mehetsz kollégiumba az olcsó, a barátod pedig bérelhet valahol egy szobát.
Ezért nem kellene 18. évesen ész nélkül elköltözni.
pocsék helyzetben vagytok :|
mi a barátod szakmája? 18 évesen nagyon nehéz külön költözni manapság bármiféle segítség nélkül.. én 19 évesen tudtam elég nagy szülői támogatással és még így se könnyű..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!