2 napja nem beszélünk a párommal. Normális ez? Előfordult már másnál is?
Tegnap összevitáztunk. Igazából nem volt nagy balhé. Kb 5 perces összeszólalkozás volt. Nem kiabáltunk egymásra fűt-fát meg semmi. Csak épp az adott dolgon vitáztunk. Azóta hozzám se szól. Bár én sem eröltetem meg magam mert, szterintem nincs igaza. És már csak az is stuffol, hogy ne is kezdeményezzek, hogy nincs igaza és még ő van felháborodva.
A vita lényege röviden a házi munkáról szólt.
Reggel kv-zás után kipucoltam a hűtőt, kidobáltam a maradékot és elmosogattam a halom edényt. Majd megfőztem 2 féle kaját. Aztán vh céloztam rá, hogy örülnék, ha segitene és most ő mosogatna. De csak ugy finoman, viccelce. Na ekkor robbant a bomba. Hogy aki főz az mosogat maga útán mert még anno én ezt mondtam. De a hűtőből kipucolt maradékos edényekbe nem én főztem hanem ő szal akkor azt neki kellett volna. Szte nem volt igazam és ennyi. Tök gyerekes meg minden. Tudom jól.
De amiért igazán felháboritott, hogy több mint 2 hónapja munkanélküli. Én heti 6 napot dolgozom 8-9 órát. És még igyis mindenben segitek. De azon az egynapon szinte elvárja, hogy én csináljak mindent. Most tényleg normális ez??? És még ő nem szól hozzám???
22.18 vagyok
Értem, amit írsz, és meg is értelek. Azért ez a dolog a dolgozó felet is lelkileg megviseli, nem csak a munkanélkülit. Viszont gondolj arra, hogy a két rossz helyzet közül most ő van lejjebb. Menj oda, öleld meg, nem is kell, hogy a konkrét vitáról szó essen; csak érezze, hogy vele vagy a bajban.
Soha de soha nem tudnék úgy lefeküdni aludni vagy elindulni itthonról, hogy harag van köztünk, vagy nem beszélünk. Anyukám arra tanított, hogy ne váljak el senkitől haragba, mert kitudja látjuk-e még egymást.
A Párom dupla annyit dolgozik, mint egy átlag ember, se ünnep, se hétvége vagy szabadság és mégis besegít. Szóval jogosan város el a segítséget és ne hagyd magad!
Hogy miért nem szól hozzád...gondolom megsértődött, de neked sem kéne hallgatni, valakinek meg kell törnie a csendet.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!