Miért nem szeretik a négereket? Miért lenne baj ha egyszer a férjem is az lenne?
Már kezdem jobban szeretem a külföldieket mint a magyarokat. Így is kevés az önbizalmam, de a magyar srácok tesznek is róla, hogy ne legyen több (persze, biztos vannak normálisak is, de az én környezetemben ilyen nincs). Büszke vagyok, hogy magyar vagyok, nem is arról van szó csak valahogy kezd erősödni az az érzés, hogy el szeretnék innen menni és más nemzetiségűvel családot alapítani. Már átestem azon a tinilányos cuccon, hogy 'decukiiii, jajdemenőőő' már nem azt nézem. Nekem nagyon bejönnek a négerek. Megkérdeztem a nővéremtől csak úgy kíváncsiságból, hogy mit szólna hozzá ha feka férjem lenne, erre elkezdi, hogy "fúúúj, az olyan undi. a négerek amúgy is más szagúak" meg elkezdett ellene beszélni. Igaz nem nagyon ismerek négereket, de akiket igen azok nagyon is rendesek (közöttük is vannak biztos bunkók). Volt egy amerikai angoltanárom, őt nagyon szerettem mert egy nagyon kedves lány. Aztán az osztálytársam nevelőapját is szeretem, ő is nagyon aranyos. Facebookon beszélgettem már afrikaival és amerikaival is, ők is nagyon kedvesek voltak. Ezek a magyar srácok meg csak beszólogatni tudnak, meg kinevetni a másikat mindenért, ha meg egyedül vannak rá se néznek az emberre. Amikor valahogy szóba jön, szoktam mondani, hogy bírom a négereket és nevetnek vagy ellenük szólnak, nem értem miért. A színük miatt? Vagy mégis miért? Az én korosztályomból is a fiúk niggereznek ha beszélek róluk vagy valami meg, hogy hülye vagyok stb, de akkor ők hol vannak? Ők miért nem tudnak kedvesek lenni? Csak verik magukat a semmire. Amúgy is szeretnék külföldre költözni majd valamikor mert ott sokkal könnyebben lehetne családom. Tudom, még korai ezen gondolkozni de hát na, ezt szeretném az élettől. Nem azt mondom, hogy rajtuk kívül nem jöhet szóba senki, de előnyben vannak. Meg amúgy is helyesnek tartom őket, de nekem a belső fontosabb.
Nektek mi a véleményetek? Ti sem rajongtok értük?
Tudom, hogy nem nagy "probléma" de már régóta gondolkozok ezen.
15/L
#34 Pont ezt akartam mondani. Szerintem mindannyiunknak volt már nőverő, részeges ismerőse/paneltársa. És fehér mind.
Ugyanez vonatkozik a többi leírt sztorira is: bezárták a csajt a wc-be meg hasonló. Mindenkivel fordult már elő, hogy valami elmebeteg zaklatta egy szórakozóhelyen. Szintén mind fehér. Szóval miről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!