Amerikában, vagy akár a világon miért nem szeretik a négereket?
Szerintem aki kapásból képes rámondani egy népcsoportra, hogy "nem szereti", az sose gondolkodott el rajta, hogy miért is nem. Megmagyarázni nem tudják. Igen, ez rasszizmus.
Sok a primitív ember, akik szeretnek általánosítani.
Egy cigánysággal kapcsolatos kérdésnél valamelyik szélsőségesebb emberke, azt találta megjegyezni, hogy "minden országnak megvan a maga szemete".
Hát igen, de még mennyire, csak nem biztos, hogy ugyanarra gondolunk.
Visszakérdeztem, hogy ezek szerint vajdaságban, felvidéken, erdélyben a magyarok az "ország szemete"?
Csak mert ott ők a kissebbség?
Lepontozás volt a válasz.
A gyülölködés nem bőrszínhez kötött, hanem sötétséghez! (Itt sem a bőrszínre gondolok)
"Egy cigánysággal kapcsolatos kérdésnél valamelyik szélsőségesebb emberke, azt találta megjegyezni, hogy "minden országnak megvan a maga szemete".
Hát igen, de még mennyire, csak nem biztos, hogy ugyanarra gondolunk.
Visszakérdeztem, hogy ezek szerint vajdaságban, felvidéken, erdélyben a magyarok az "ország szemete"?
Csak mert ott ők a kissebbség?
Lepontozás volt a válasz.
A gyülölködés nem bőrszínhez kötött, hanem sötétséghez! (Itt sem a bőrszínre gondolok)
"
Na az első mondattal nem értek egyet, szemét lehet a fehér is, ha elsötétül :)
A külföldön élő magyar azért nem lesz "szemét", mert csak papiron külföldi. Magyar földön lakik, ott a betolakodó és földbitorló a "szemét".
Engem szüleim,csaladom arra tanitottak,hogy csak ket fele ember letezik. a jo es a rossz.
Neger letemre sokan megbamulnak ha elmegyek utcan.
Nem ertem
Ugyan ugy tuduk erezni mint a feherek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!