Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik a négereket...

Miért nem szeretik a négereket? Miért lenne baj ha egyszer a férjem is az lenne?

Figyelt kérdés

Már kezdem jobban szeretem a külföldieket mint a magyarokat. Így is kevés az önbizalmam, de a magyar srácok tesznek is róla, hogy ne legyen több (persze, biztos vannak normálisak is, de az én környezetemben ilyen nincs). Büszke vagyok, hogy magyar vagyok, nem is arról van szó csak valahogy kezd erősödni az az érzés, hogy el szeretnék innen menni és más nemzetiségűvel családot alapítani. Már átestem azon a tinilányos cuccon, hogy 'decukiiii, jajdemenőőő' már nem azt nézem. Nekem nagyon bejönnek a négerek. Megkérdeztem a nővéremtől csak úgy kíváncsiságból, hogy mit szólna hozzá ha feka férjem lenne, erre elkezdi, hogy "fúúúj, az olyan undi. a négerek amúgy is más szagúak" meg elkezdett ellene beszélni. Igaz nem nagyon ismerek négereket, de akiket igen azok nagyon is rendesek (közöttük is vannak biztos bunkók). Volt egy amerikai angoltanárom, őt nagyon szerettem mert egy nagyon kedves lány. Aztán az osztálytársam nevelőapját is szeretem, ő is nagyon aranyos. Facebookon beszélgettem már afrikaival és amerikaival is, ők is nagyon kedvesek voltak. Ezek a magyar srácok meg csak beszólogatni tudnak, meg kinevetni a másikat mindenért, ha meg egyedül vannak rá se néznek az emberre. Amikor valahogy szóba jön, szoktam mondani, hogy bírom a négereket és nevetnek vagy ellenük szólnak, nem értem miért. A színük miatt? Vagy mégis miért? Az én korosztályomból is a fiúk niggereznek ha beszélek róluk vagy valami meg, hogy hülye vagyok stb, de akkor ők hol vannak? Ők miért nem tudnak kedvesek lenni? Csak verik magukat a semmire. Amúgy is szeretnék külföldre költözni majd valamikor mert ott sokkal könnyebben lehetne családom. Tudom, még korai ezen gondolkozni de hát na, ezt szeretném az élettől. Nem azt mondom, hogy rajtuk kívül nem jöhet szóba senki, de előnyben vannak. Meg amúgy is helyesnek tartom őket, de nekem a belső fontosabb.

Nektek mi a véleményetek? Ti sem rajongtok értük?

Tudom, hogy nem nagy "probléma" de már régóta gondolkozok ezen.

15/L

2012. okt. 30. 20:49
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
81%

ma 21:41

A szomszédom egy fekete férfi és egy fehér nő. Minden hétvégén a pasas berúg és úgy veri a nőt, hogy már kezd elegünk lenni az ordibálástól. Nem egyszer kellett a rendőrt rájuk hívni. Na én nem vennék példát ilyen házaspároktól.. Amúgy nem egyedi eset..

2012. okt. 30. 23:17
 12/38 anonim ***** válasza:
73%

mikor chicagoban laktam a szomszed nonek az expasasa fekete volt es egy nap megjelent a haznal fegyverrel, ugy hivta ra a no a rendoroket, azok meg kijottek es ott kerestek.

nagyon kar hogy nem elnek mar azok a jomadarak akik kihoztak oket afrikabol rabszolganak, most megnezhetnek mit csinaltak. nem elhozni kellett volna oket hanem meg a foldreszt is korbevenni fallal.

2012. okt. 30. 23:36
 13/38 anonim ***** válasza:
43%
Bécs. Fölöttem lévö lakásban 2 fekete lány lakik.Mindig ápoltak,jól öltözöttek,dolgoznak,egy hangos szót nem hallani. Elég sok fekete lakik már itt a kerületben is,de koszosat,büdöset még nem láttam..A gyerekeik is szépen,tisztán vannak öltöztetve,nekem semmi bajom nincs velük,de mint élettársként nem tudnám elképzelni.
2012. okt. 30. 23:38
 14/38 anonim ***** válasza:
88%
ja es nem is egy feher amerikaitol hallottam hogy ha kiderulne egy lanyrol hogy feketevel valaha is volt, hozza se nyulnanak. ennyit az elfogadasrol
2012. okt. 30. 23:38
 15/38 anonim ***** válasza:
66%
annyit elismerek viszont hogy vannak koztuk normalisak is. de azokat altalaban mar messzirol megismerni arrol hogy normalis ruhaban vannak, normalisan jarnak, rendesen beszelnek, nem n.ggerkednek. azoknak tenyleg csak a boruk fekete.
2012. okt. 30. 23:42
 16/38 anonim ***** válasza:
68%
Én azért nem kedvelem őket,mert rengeteg lány egyből elveszti az eszét ha négert lát.Amíg egy magyar fiúnak hónapokba telik meghódítani egy lányt,addig egy fekete egy szempillantás alatt megkaphatja.És én például normális srác vagyok,de nem a legjobb külsővel..ennél fogva meg se akarnak ismerni a lányok.
2012. okt. 30. 23:59
 17/38 anonim ***** válasza:
33%
hegyek között fák alatt a teletabik játszaanak
2012. okt. 31. 01:09
 18/38 anonim ***** válasza:
64%
Nekem van egy fekete szomszédom. Félig magyar, anyai részről. 17 éves koráig élt Philadelphia-ban, utána költözött ide. Dolgozik látástól mikulásig; szobafestő, és mindig azzal szívatom, hogy a 212 centijéhez nem kell létra sem (ami igaz). Sokat gyakorlom vele az angolt, és mindig úgy szólítom meg, hogy "sup, nigga?"... Nincs belőle sértődés, rávágja hogy "nothin wigga" (szójáték, white nigga - wigga). Ennyit a fajgyűlöletről.
2012. okt. 31. 13:27
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

16-oshoz csatlakoznék én is.

Fogadni mernék, hogy egy fehér srácot (jó, most még fiatal vagy hozzá, de pár év múlva biztosan) már azért lenéznél, mert kőműves, burkoló, vízvezetékszerelő, villanyszerelő, géplakatos, vagy valami hasonló kétkezi munkát végez, és - a mai divattal ellentétben - nincs diplomája. Lehet ettől még dolgos, becsületes, értelmes, adott esetben - mert jól végzi a munkáját - lehet nagyon jó keresete is, de mindez nem számít, nem diplomás, milyen dolog ez, fuj.

Ugyanakkor meg a feketék jó része - bántás nélkül - nem is olyan régen a maga kis afrikai közegében volt, ami minden szempontból elmaradott a mienkhez képest. Lehet, hogy írni-olvasni alig tud (nemcsak magyarul, hanem a saját nyelvén is), nem ért semmihez, nincs egy vasa se és esélytelen, hogy valaha legyen is (mert konkrétan hozzáértés nélkül nem kap rendes munkát), mégis, csak azért, mert fekete, alanyi jogon megilleti egy esély nálad. (A leírást pákó alapján készítettem, mert néha ő folyik a csapból is, mást meg nem ismerek.)

2012. okt. 31. 20:51
 20/38 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy alakulni fog meg minden de szerintem mindig szívesen fogom látni őket. Ha történik valami akkor sem fogom mindegyiket egyből elítélni mert ők sem egyformák, mint ahogy mi sem.

Én nem az ilyen gettóból jött négerekre gondoltam akik éjjel-nappal bűnöznek :D (bár akad közöttük is helyes, de nem olyanra van szükségem). Nálam olyanok jöhetnének szóba akiken látom, hogy normálisak. Tehát nem úgy él és néz ki mint egy cigány. Tudom, hogy nem veszik jónéven a niggert és hasonló megszólításokat de ezzel nem bántom őket. Rám egyszer emelne kezet a férjem (akár fehér, akár fekete) akkor is utoljára. Én biztos nem hagynám magam akkor sem ha megfenyeget.

#19 Viccelsz? Annak örülnék a legjobban. Apukám kőművesnek tanult de amúgy kamionos lett. Szeret dolgozni, nem lustálkodik és ez nekem tetszik. Utálom az ilyen divatmajom fiatalokat akiknek fogalmuk sincs a munkáról, életükbe nem fogtak még baltát és semmilyen szerszámot. (Egyébként a katonák is bejönnek :D). Egy férfi legyen férfi, ne hordjon V nyakú pólót, öltözzön/viselkedjen úgy mint egy férfi és "Ha nem fér el a szappantartón a piperecuccod, b*zi vagy fiam". Valahogy így gondolom.

2012. okt. 31. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!