Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy szarban vagyok. Hogy...

Nagy szarban vagyok. Hogy mondjam adjam ezt elő itthon?

Figyelt kérdés

Van egy lány (nem járunk) kicsit többet éreztünk mint barátság de nem vagyunk szerelmesek. Többször lefeküdtünk egymással de mindig védekeztünk és nem emlékszem balesetre mégis azt mondta, hogy 4 hónapos terhes. Nem akarom a gyereket de együtt csináltuk így nem lenne igazságos ha magára hagynám. Az ő szülei már tudják de az enyémek nem. Fogalmam sincs hogy mondjam el nekik és mikor. Mit tegyek?

18/F

2012. okt. 30. 12:24
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
53%
itt mindenki nagyon könnyen ítélkezik, valószínűleg bele se gondoltok, hogy egy 18 év körüli lány ha teherbe esik, először is frászt kap, aztán titkolja önmaga előtt is és csak akkor néz szembe a dologgal, amikor már muszáj. pláne ha szigorúak a szülei. ti meg már elmondtatok mindenféle számító dögnek meg ribancnak egy olyan lányt, aki nehéz helyzetben van és akiről nem is tudtok semmit, és ezt a választ is le fogjátok pontozni, mert nem köpködi veletek együtt. gratulálok.
2012. okt. 31. 05:12
 32/40 anonim ***** válasza:
51%
Jajj de naiv vagy kedves utolsó! Nagyon cuki vagy! :))
2012. okt. 31. 09:08
 33/40 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, írjál már, hogy mi van!
2012. okt. 31. 09:20
 34/40 anonim ***** válasza:
84%
Tudom hogy már egy elég régi kiírás, de mi lett végül?
2013. ápr. 29. 21:40
 35/40 anonim ***** válasza:
78%
Tényleg, mi lett végül kérdező?
2013. ápr. 30. 19:10
 36/40 A kérdező kommentje:
Hát semmi. MEgszületett már és tényleg az enyém de még mindig nem tudom hogy hogyan történt... mindegy már, nincs mit tenni.
2013. máj. 2. 17:59
 37/40 anonim ***** válasza:
38%
Volt apasági teszt?
2013. máj. 2. 18:46
 38/40 anonim ***** válasza:
78%

"de még mindig nem tudom hogy hogyan történt"

Ennyire nem tanítanak biológiát mostanában?

2013. máj. 3. 03:13
 39/40 A kérdező kommentje:

Volt.

Te meg ülj már le mert szemen verlek

2013. máj. 4. 08:49
 40/40 anonim ***** válasza:
78%
Hát ilyenkor nem igazán tudom mit kéne mondani, mert ide se a részvétem, se a gratulálok nem illik, de azért remélem sikerült valami egyességre jutnod a lánnyal és ettől függetlenül jó életetek lesz, nektek is, meg a gyereknek is.
2013. máj. 4. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!