Nagy szarban vagyok. Hogy mondjam adjam ezt elő itthon?
Van egy lány (nem járunk) kicsit többet éreztünk mint barátság de nem vagyunk szerelmesek. Többször lefeküdtünk egymással de mindig védekeztünk és nem emlékszem balesetre mégis azt mondta, hogy 4 hónapos terhes. Nem akarom a gyereket de együtt csináltuk így nem lenne igazságos ha magára hagynám. Az ő szülei már tudják de az enyémek nem. Fogalmam sincs hogy mondjam el nekik és mikor. Mit tegyek?
18/F
Ne haragudj 3as de te hol élsz? Gyerektartás nem addig jár amíg nagykorú nem lesz.
Kérdező!
Fogd kézen a csajt és irány a nőgyógyász! Ha lehet, menj be vele, de van olyan hely ahol kint kell várakozni, akkor viszont kérd el tőle az ambuláns lapot, azon rajta van hány hetes.
Mellesleg szerintem kamuzik ezért ijessz rá egy kicsit hogy miért csak most mondta el mert már több vizsgálatról is lemaradt ha 4 hónapos terhes. Ami egyébként igaz. A kötelező genetikai ultrahang a 3. hónapban van.
2 hónapos kisfiú anyukája.
csak palira akar venni, szinte 100%, hogy nem a te gyereked (már ha egyáltalán terhes a csaj)
a kérdésre válaszolva szerintem az a legjobb amit valaki itt irta, hogy akkor mikor már mindenki jól bekajált stbstb..
HAJRÁ AZTÁN IRD MEG MI LETT!
4 hónapos terhes és te semmit sem vettél észre eddig? az már látható pocak főleg meztelenül..
kísérd el orvoshoz és bármennyire is nem hiszed járj utána h biztos nem mástól van-e
ne hagy magad palira venni 18 évesen, fiatal vagy ehhez
4 hónapos terhes és csak most szólt? Biztos, hogy tőled van?
Természtesen, ha a tied, a minimum, hogy vállalod a feleősséget, de én először megbizonyosodnék erről.
Szerintem nyugodtan ülj le a szüleiddel és közöld velük hogy nagy bajban vagy. Ez meg ez történt,és ennyi. Biztos kiakadnak majd, de majd megnyugszanak. nem sok mindent tehetnek, de joguk van tudni, főleg hogy ennyi idősen nem igazán tudják eltartani magukat a fiatalok,nem hogy még egy gyereket is.
Egyébként tényleg gyanús a csaj. Látszik már a pocakja? Nem egészen a 4. hónapban jönnek rá a nők hogy terhesek.
Jó, hogy nem akkor szól amikor iskolába megy a gyerek.
Itt valami bűzlik.
Egy gyerek két ember döntése, még akkor is ha egyébként nem tervezett.
Én is elmennék a dokihoz vele, hogy megtudjam, tényleg terhes-e. Vagy csináljon az orrom előtt terhességi tesztet, ott helyben, aztán doki.
Kíváncsi leszek, mit szólnak a szülők. Mondd el nekik nyugodtan, az enyhítő is lehet, hogy az a gyanúd, hogy nem a tied a gyerek, mert te mindent megtettél annak érdekében, hogy ne legyen gyerek.
Ha meg mégis a tied, akkor nem véletlenül esett teherbe a leányzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!