Nagy szarban vagyok. Hogy mondjam adjam ezt elő itthon?
Van egy lány (nem járunk) kicsit többet éreztünk mint barátság de nem vagyunk szerelmesek. Többször lefeküdtünk egymással de mindig védekeztünk és nem emlékszem balesetre mégis azt mondta, hogy 4 hónapos terhes. Nem akarom a gyereket de együtt csináltuk így nem lenne igazságos ha magára hagynám. Az ő szülei már tudják de az enyémek nem. Fogalmam sincs hogy mondjam el nekik és mikor. Mit tegyek?
18/F
Talán már sejtik a szüleid, hogy nagyfiú vagy és élsz szexuális életet. Állj eléjük este, vacsora után (mikor már tele van mindenki pocakja és kissé álmosak, akkor nyugodtabbak), mond el amit itt leírtál: van egy lán,y akivel párszor együtt voltál és mindig védekeztetek, de úgy tűnik, 4 hónapos terhes a lány.
Mond el a szüleidnek, hogy elkiséred a lányt vizsgálatra, mert szeretnéd tudni, hogy valóban állapotos a lány, utána pedig mindenről beszámolsz otthon. Így láthatják a szüleid, hogy érett vagy, tudod hogy gond van, de helyesen gondolkodsz és talán nem fognak annyira megijedni.
Ami fontos: HA tényleg lesz baba és HA tényleg a tiéd, már most úgy kell megválogatnod minden szavad és tetted a babával kapcsolatban, amit később vállalni is tudsz (pl.: a szüleid leendő nagyszülők lesznek és mindig emlékezni fognak a pillanatra, mikor elmeséled nekik).
Tévedés,a "kiveszem" NEM védekezés,mivel az előváladék is tartalmazhat spermiumot.
Ha ez a lány nem számított volna a terhességre,akkor rögtön amint megtudta,közölte volna veled,hogy együtt megtudjátok beszélni.Az meg elég fura lenne,ha eddig nem tűnt volna fel neki,hogy nem menstruál. (tudom,van emlékeztető vérzés is,de az nem olyan,mint egy menstruáció- nekem is van két gyerekem) Ezért inkább úgy fest,palira akar venni. Ki kezdeményezte a "randizgatást" legtöbbször?Nem érezted sosem,hogy nagyon nyomul?
Pár éve ismerkedtünk meg, elég jól kijöttünk úgyhogy hamar barátok lettünk, vagy 1 évvel később már szinte mindent megbeszéltünk egymással és egyszer lefeküdtünk, jó volt mindkettőnknek úgyhogy még egyszer,meg még egyszer és így ment addig amíg nem lett barátja, de kb fél éve szakítottak és azóta is voltunk együtt. Néha ő akart találkozni de nem nyomult, néha én.
Gumival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!