Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akinek a párja...

Van itt olyan, akinek a párja rosszul bánt vele és mitán szakítottak vissza akarta kapni?

Figyelt kérdés

Te úgy érzed, hogy minden tőled telhetőt megtettél a párodért és a kapcsolatotokért...kedvesség, figyelmesség, végtelen türelem, semmi hiszti, odaadás, jó szex. Ő mégsem úgy bánt veled, ahogy érdelmelted volna. Te nem bírtad tovább és szakítottál. Ő pedig rájött, hogy csúnyán viselkedett, megbánta, amit tett és vissza akar kapni téged.

Köszönöm, ha megosztod velem a történetedet!

2012. okt. 30. 09:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a helyzet. Nálunk annyi volt a különbség, hogy nem én szakítottam, hanem ő. Többször visszajött, visszafogadtam. Utolsó alkalommal már nem, azóta lett egy párom, aki megbecsül. Ő közben többszörösen is rájött, hogy mennyit veszített, én meg örülök, hogy megszabadultam tőle. Azóta is szokott írni, és néha hangoztatja is, h én mennyivel jobb voltam, de most már tudom, hogy ő sose változott volna meg.

Szal nekem nem jött be ez a "visszafogadom" dolog, de egyszer lehet, érdemes megpróbálni. Csak ha akkor sem működik, hát akkor felesleges erőltetni.

2012. okt. 30. 11:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#7-es, tökéltesen összefoglaltad a tanulságokat!

Én is ilyen szituban voltam, amíg együtt voltunk, egy idő után állandóan kritizált, féltékenykedett, azzal dicsekedett, hogy ő milyen népszerű a nők körében. Aztán jött az exe (a közvetlen elődöm), aki tovább erősítette az egoját, hogy milyen jó volt együtt, mennyire hiányzik, ettől elszállt, és persze én voltam a rossz, az a másik pedig aki "igazán akarta őt". Szakítottam, még ő sértődött meg, mocskolódott és azonnal összeköltözött a másik lánnyal, mutatva, hogy az a másik tényleg jobban illik hozzá. Hat teljes hétig voltak együtt, utána hivogatni kezdett, de én nem vettem fel a telefont, erre ő azt kezdte el terjeszteni rólam, hogy én zaklatom, hogy muszáj volt szakítania, mert túlságosan lógtam a nyakán, később azt, hogy kegyetlen és bunkó vagyok, mert kinyomom a telefont. Közel egy évvel a szakítás után (több telefonmentes hónap után) felhívott, komolyan mondom, azt hittem baj van, felvettem a telcsit, mire ő úgy kezdte a dumát, mintha mi sem történt volna, mintha csak pár napja nem beszéltünk volna, majd folyamatosan hivogatott. Valahogy jól esett a lelkemnek az udvarlása, hallani, hogy megbánta, milyen csúnyán viselkedett, milyen jó volt velem stb. stb. De aztán csak megszakítottam vele a kapcsolatot, mert túl sok mindent kellene megbocsájtanom, túl sok a tüske.

2012. okt. 30. 12:00
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Jelen! Majdnem 5 évig tartott a kapcsolatunk. Tiniszerelemnek indult (15, 17), aztán ahogy nőttünk, én felnőttem, ő viszont maradt gyerek szinten. Ebből nagyon sok probléma adódott, én már összeköltözni akartam, az ő válasza az volt, hogy akkor nem csak a hétvégéit, de a hétköznapjait is elcseszném... Benne is megvolt ez a kettős természet, 3 mp alatt úgy felidegesedett, hogy ordított, többször is meg kellett gondolnom, mit mondok neki, mert ha rosszat szóltam, egész napra bunkó maradt... Örök konfliktusforrás volt az is, hogy elsők voltunk egymásnak, míg én kibékültem a helyzettel, ő állandóan a tinip*csákra gondolt, és nem kertelt ezt megmondani. Többször is majdnem félrelépett, közben az önbizalmamat a padlóra küldte (én voltam a "hülye, ízléstelen liba", aki csak púp a nyakán). Minden héten sírtam miatta... De tűrtem, mint a hülye, mert nagyon szerettem, de 5 év után elég volt, szakítottam vele. Ő akkor jött a "jaj, ne hagyj el, szeretlek, megváltozom, költözzünk/házasodjunk össze, gyereket akarok" dumával, pedig előtte hangoztatta, hogy úgyis jobban bírná a szakítást, én nem tudnék nélküle élni. Párszor elmentünk randizni, ott adta a szépet. De mikor megmondtam neki, hogy végleg vége, újra az a bunkó kisfiú volt. Ott már tudtam, hogy jól döntöttem. Azóta lett új párom, ég és föld a különbség, végre tudom, milyen az, ha megbecsülnek :) Életem legjobb döntése volt otthagyni!
2012. okt. 30. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!