Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Együttalvás, összeköltözés,...

Együttalvás, összeköltözés, hatalmas szerelem és bonyodalom. Mit tanácsoltok, ti hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Édesapámmal élek egy egyszobás lakásban.A barátommal másfél éve vagyok együtt, nagyon szeretjük egymást. Édesapámnak volt eddig egy kapcsolata, így kedden és hétvégén mindig elment a barátnőjéhez, mi pedig ilyenkor együtt tudtunk aludni nálunk.

Most viszont szakítottak és nem tudunk majd hova menni. A barátom Édesapja azt a heti egy alkalmat sem nagyon szívlelte amikor náluk aludtam, mondván nem tud felszabadulni. Pedig egy szobában voltunk csak és ő amúgy is csak sokszor késő este ért haza. Amiben tudtam segítettem.

Felmerült az összeköltözés de albérletbe nem mennénk szívesen mert én már örököltem egy házat(meghalt Édesanyám, aki egyedül nevelt) és nem szívesen fizetnék ide is meg oda is. Egy házat pedig diákmunkával fent sem tudnánk tartani, arról nem is beszélve, mi lenne ha valami elromlik.

Mit tanácsoltok? Okoskodók és rosszindulatúak kerüljenek! Köszönöm!

Mindketten 21 évesek vagyunk.

2012. okt. 29. 21:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8%
Eladni? Újat venni? Olcsóbbat? Miért ugyan? Mert a különbözetet le akarják nyúlni az éppen hatalmon lévők? Ez demokrácia? Ez a feudalizmus! Az orbanizmus! Ébresztő, magyarok!
2012. okt. 29. 23:24
 12/14 anonim ***** válasza:
56%
Alex, attól, hogy te ilyen nagyon értesz a politikához, lehet, hogy a kérdezőt annyira nem érdekli... Neki egyelőre megvan a saját baja, úgyhogy leszel szíves békén hagyni ezzel a "kampányoddal", mert ha ilyen offenzív maradsz, akkor te sem vagy különb, mint az általad említettek.
2012. okt. 30. 07:30
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
9 es nem kikötötték a szolgáltatók hanem csak nincs ott fogyasztás annyit kellett bejelenteni. Így csak egy minimális alapdíj van. Ne keverd össze azzal mikor valakinél kikötik.
2012. okt. 31. 13:34
 14/14 anonim ***** válasza:
27%

Az albérletnél is fizeted a rezsit, plusz a lakbért.

Mit akarsz fizetni:

lakbér+rezsi -> albérletet válaszd

rezsi-> saját házadba menjetek

2012. okt. 31. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!