Együttalvás, összeköltözés, hatalmas szerelem és bonyodalom. Mit tanácsoltok, ti hogy oldjátok meg?
Édesapámmal élek egy egyszobás lakásban.A barátommal másfél éve vagyok együtt, nagyon szeretjük egymást. Édesapámnak volt eddig egy kapcsolata, így kedden és hétvégén mindig elment a barátnőjéhez, mi pedig ilyenkor együtt tudtunk aludni nálunk.
Most viszont szakítottak és nem tudunk majd hova menni. A barátom Édesapja azt a heti egy alkalmat sem nagyon szívlelte amikor náluk aludtam, mondván nem tud felszabadulni. Pedig egy szobában voltunk csak és ő amúgy is csak sokszor késő este ért haza. Amiben tudtam segítettem.
Felmerült az összeköltözés de albérletbe nem mennénk szívesen mert én már örököltem egy házat(meghalt Édesanyám, aki egyedül nevelt) és nem szívesen fizetnék ide is meg oda is. Egy házat pedig diákmunkával fent sem tudnánk tartani, arról nem is beszélve, mi lenne ha valami elromlik.
Mit tanácsoltok? Okoskodók és rosszindulatúak kerüljenek! Köszönöm!
Mindketten 21 évesek vagyunk.
Az albérletnél is fizeted a rezsit, plusz a lakbért.
Mit akarsz fizetni:
lakbér+rezsi -> albérletet válaszd
rezsi-> saját házadba menjetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!