Kizártam a feleségemet erre megsértődött és nem beszél velem. Mit tegyek?
"30ha a másiknak nincs hozzá kedve, bármiről is legyen szó"
-nna, de itt nem erről volt szó. A kérdező fontos dolgot beszélt meg apjával -mire ő belehisztizett. Féktelenségre jó módszer ez. Most meg béküljenek ki és kész.
"Nyilván jól esik egy házastársnak, ha a másiknak nincs hozzá kedve, bármiről is legyen szó. Neked, hogy esne?" - kedves 30-as, a kérdés teoretikus, mert ahhoz, hogy én a párom és az apja eszmecseréjébe közbevágva elkezdjem mondani a magamét, ahhoz egy cunami vagy egy 7-es erősségű földrengés kellene. Mert, hogy sem bunkó nem vagyok, sem azt nem képzelem, hogy a Földnek meg kellene állni a tengelyén, mert nekem épp problémám van. Egyszerűen jelezném, hogy majd beszélni szeretnék vele, és azután kivárnám, amíg az apja elmondja, amiért jött, és elköszön.
Egyébként ilyen sztoriban a zasszony gyanítom, hogy nem kizárna, hanem leordítaná a fejemet minimále, és tökig igaza is lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!