Az unokahúgom az anyjának szólít. Mit csináljak?
Te töltöd be nála az anya szerepet és szüksége is van egy anyára ezért szerintem is hívhatna anyának, ha tényleg a nevelőanyja vagy. Bár valahogy azt kellene vele megértetni, hogy te a pótanyukája vagy.
Mindenképp mesélj neki az anyukájáról gyakran, mutass neki róla fényképet. Meg kell neki mondanod, hogy ő már nincs köztetek, nem hívhatjátok fel, a mennyből figyel és vigyáz a kislányra. Így talán előbb-utóbb megérteni azt, hogy ő már nem jön vissza.
Ez nagyon szomorú :(
Azért akarja felhívni az anyukáját, mert azt mondtam, hogy elutazott. Már egy hete, hogy meghalt az anyukája.
Hogy kezdjek bele? Képtelen vagyok elmondani neki. Nem is vagyok anyuka, nem tudom, hogy fogom felnevelni. Elszomorít, hogy ennyire szerencsétlen vagyok.
Nem vagy szerencsétlen. Erre te sem lehettél felkészülve, és ha nem vagy anyuka, akkor nyilván neked is új ez az egész szerep.
Teljesen biztos vagy benne, hogy te akarod őt felnevelni? Mert ez nagyon szép dolog, de hatalmas nagy felelősség is és egy életre elkötelezed magad neki.
Mi van a gyerek apjával? Neked van bármilyen segítséged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!