Odavagyok a fiatal nőkért, de házas vagyok, hogy küzdhetném ezt le?
14 éve élek boldog házasságban, nagyon szeretem a feleségemet. DE! Munkám miatt nagyon sok 25-30 éves nővel vagyok körülvéve, akik szépek, vonzók, kacérak. És néha flörtölnek, incselkednek, szinte tányéron kínálják magukat. Tudom, hogy erre nincs bocsánat, de nagyon sokszor, mostanában egyre többször megfordul a fejemben, hogy vonzódom hozzájuk, mert fiatalok, frissek. Nem csalnám meg a feleségemet, de ez az érzés sem tetszik. Sokszor van olyan, hogy odaképzelek egy fiatal nőt együttlét közben. Nagyon szégyellem magam emiatt! Hogy felejthetném el az ilyen képzelgéseket?
47/F
Az a baj hogy a kérdező képtelen elfogadni az idő múlását.
Szerintem fel kéne dobnotok a házasságotokat izgalmas dolgokkal (nem, nem a "hárman az ágyban"-ra gondolok, az hülyeség!), meg eljárni újra kettesben vacsorázni, meg ilyenek.
A nehézségeket megoldani kell, nem kikerülni.
Nyugi, a 25-30 évesek csak poénból hülyítenek, egy se feküdne be egy 47 éves alá, legfeljebb a pénzéhes k.-k, ha pénzed van. Gyereked nincs, ugye? Mert ha lenne, akkor eszedbe jutna, hogy ő is pont ennyi idős, mint ezek...
Ha nem csalod meg a feleséged, akkor egy idő után elmúlik a kapuzárási pánik, mert ez nem tart örökké. Ha megcsalod, akkor kidob, és jó eséllyel mindketten egyedül öregedtek meg. Gondolkodj.
#35, úgy tűnik, nem olvasod a gyakorikerdeseket:)
Nincs olyan hét, hogy ne futna "megtetszett apám barátja" c. kérdés... a nőkről szóló általánosításod meg durva, nekem életem legproduktívabb csajozási periódusa az volt, amikor anno munkanélküli voltam... nem minden nő a pénzre hajt, és nem minden nő potenciális családfenntartókat keres...
Szóval, ha jól megnézem, senki sem bíztatja a kérdezőt arra, hogy rúgja fel a családját, ebben egyetértés van. De azért nem kellene zöldségeket magyarázni, egyik ismerős 46 éves, (tök átlagos anyagiakkal), a párja meg 24 és együtt vannak vagy egy éve...
Szerintem ez teljesen normalis, hogy tetszenek a fiatal, sokkal csinosabb es sexibb nok mint a 14 eve hasznalt feleseged! A szeretet es a szerelem kozott kulonbseg van. A szerelem egyszer elmulik, de a szeretet az megmarad. A sok idiota hozzaszolohoz (Tisztelet a kivetelnek!)akik teljesen elvetik azt a lehetoseget, hogy nalam sokkal fitalabb not megkivanhassak, csak annyit kerdeznek, tolluk, hogy mi a kedvenc eteluk? Nekem a lecso, de azert 14 even keresztul mindennap lecsot enni..? Biztos megutalnam es raunnek, mert neha milyen jol esne egy kis paprikas csirke is....! Nem? Amugy nagyapamnak volt egy mondasa: "Az idegen p...na edzi f...t" Meg meg azt is mondta hogy: "Soha ne hagyj ki egyetlen uj p...t se mert a tulvilagon az orrodra kotik!"
Amugy 29 ev kulonbseg volt nagyanyam es nagyapam kozott es szuletett 7 gyerekuk es (Kozuluk az egyik az anyam volt) megsem valltak el soha kb 32. ev hazassag utan.
Jo magam is mar 51 eves vagyok es van egy nagyon csinos 28 eves felesegem. Van egy 10 eves kislanyunk egy gyonyoruen elunk 12 eve egyutt. Akkor mik ezek a "rettenetesen" elutasito hozzaszolasok es ilyezgetesek? Jaaa es biztosan nem hagytam ki egyetlen fiatalabb holgyet sem az eletembol.... De nem is szerettem oket sosem jobban, mint a felesegemet szeretem!
Az orgebbekhez meg nincs gusztusom!
(Bocsi az ekezet nelkuli irasert, de csak angol nyelvu billentyuzetem van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!