Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Odavagyok a fiatal nőkért, de...

Odavagyok a fiatal nőkért, de házas vagyok, hogy küzdhetném ezt le?

Figyelt kérdés

14 éve élek boldog házasságban, nagyon szeretem a feleségemet. DE! Munkám miatt nagyon sok 25-30 éves nővel vagyok körülvéve, akik szépek, vonzók, kacérak. És néha flörtölnek, incselkednek, szinte tányéron kínálják magukat. Tudom, hogy erre nincs bocsánat, de nagyon sokszor, mostanában egyre többször megfordul a fejemben, hogy vonzódom hozzájuk, mert fiatalok, frissek. Nem csalnám meg a feleségemet, de ez az érzés sem tetszik. Sokszor van olyan, hogy odaképzelek egy fiatal nőt együttlét közben. Nagyon szégyellem magam emiatt! Hogy felejthetném el az ilyen képzelgéseket?

47/F

2012. okt. 28. 15:35
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
68%
12-ke: több mint 20 év korkülönbség azért igen csak sok, nem gondolod?! Az apja lehetne az illetőnek... Maradjunk annyiban akárhogy is nézzük, hogy a 20 éveshez öreg a 47 éves, minden téren.
2012. okt. 28. 16:27
 12/39 anonim ***** válasza:
27%
Képzeld el az én szüleim között 20 év van
2012. okt. 28. 16:31
 13/39 anonim ***** válasza:
44%
szegény, szar lehet neked...
2012. okt. 28. 16:32
 14/39 anonim ***** válasza:
31%
és vajon miért?
2012. okt. 28. 16:33
 15/39 anonim ***** válasza:
25%

Itt egyáltalán nem az a kérdés, hogy egy 25 éves idős-e a kérdezőhöz? Miért kell elkanyarodni és rögtön írkálni a rögeszméinket?

Egy 40 és körüli nő természetes, hogy felháborodik és mérges azért, amiért a világ ilyen dolgokat hoz, hogy a korkülönbség már nem létező szó, hiszen ő már nem 25 és több jó partnertől is eleshet emiatt.

De sajnos ez van, ezen lehet vitázni, lehet, qurvának tartani azt a 25 évest és gusztustalannak nevezni a kapcsolatukat, vagy a férfit elítélni, attól még sok ilyen van!

Kedves Kérdező, mondom mindezt nőként, aki már nem 25 éves, de még nem is 40. És vállalom a 0 %-ot.

Ha kihült a házasságod, próbálj meg mindent megtenni annak érdekében, hogy jobb legyen, beszélj vele. Ha ez nem megy, akkor változtass.

Egy ismerősöm régen mondott valamit, ami nagyon megragadt bennem, nem mondom, hogy egyetértek, inkább azt, hogy nem is tudom..

Így szól:

Hosszú évek után, meg kell csaljuk a másikat, hogy aztán ugyanúgy szerethessem újra, mint régen!!!

2012. okt. 28. 16:36
 16/39 anonim ***** válasza:
81%

Sajnálom szegény feleségedet, mert ez olyan dolog, amivel nem tud versenyezni. Mert hiába szép, csinos, kedves, szexi.... fiatalabb nem tud lenni a kedvedért.

Szerintem ha van benned egy kis jó érzés, akkor próbáld ezt valahogy elfelejteni. Tereld el a figyelmedet azzal, hogy többet foglalkozol a feleségeddel. De semmiképpen ne csald meg!

2012. okt. 28. 16:41
 17/39 anonim ***** válasza:
63%
Képzeld bele magad a fordított helyzetbe: ha téged csalna meg az asszony, mit szólnak. Mert ugyebár a gondolati megcsalás is megcsalás.
2012. okt. 28. 16:56
 18/39 anonim ***** válasza:
68%
Fáraszd le magad munkával, háztartási munkával, edzéssel, akkor nem jut eszedbe ilyesmiken agyalni, csak az lesz a gondolataidban, hogy úristen, hol az ágy, mindjárt összeesek.
2012. okt. 28. 16:57
 19/39 anonim ***** válasza:
*szólnál
2012. okt. 28. 16:58
 20/39 anonim ***** válasza:
34%

"Mert ugyebár a gondolati megcsalás is megcsalás."

Ha ez igaz lenne, akkor én milliomos lennék.

2012. okt. 28. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!