Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Undorító, gusztustalan,...

Undorító, gusztustalan, felfordul a gyomrom. Elegem van, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már panaszkodtam itt az anyósomra és mindenki azt tanácsolta hogy inkább üljek le vele és nyugodtan beszéljük meg a dolgokat. De azt hiszem inkább lemondok erről.

Eddig is utáltam, de elviseltem fogcsikorgatva hogy a büdös macska mindenhova odapisil, odakakil, hány a házban naponta többször is, és nem csak a kőre, hanem szőnyegre, szekrényre bármire amihez hozzáér (emiatt is panaszkodtam már itt). A kutya többször lepisilte a babakocsit. Állandóan takarítok, domestosozom a lakásunkat (2 szintes, anyóssal együtt lakunk, de külön szinten), de ez már több a soknál. Ma reggel egy kakidarab volt az ajtóm előtt a szőnyegen (vszínű a kutya hozta fel, sokszor játszik vele, jó mi?). Nem lehetett rendesen felszedni, olyan lett a szőnyeg, rendben, bedobtam a mosógépbe (rongyszőnyeg). Na de amit utána találtam... van egy polcos szekrényke is az ajtónk előtt, és egy kakis bugyit találtam rajta. Hirtelen köpni nyelni nem tudtam, azt már meg sem említem hogy a kakis bugyi mellett volt a kibontott kutyakonzerv ami ráadásul penészes is volt. Ezek után szóltam kedves anyósomnak, úgy érzem higgadt voltam és kedves, pedig legszívesebben úgy megmondtam volna... "ne haragúdj hogy ezt mondom, de ha jól láttam egy kakis bugyi van az ajtónk előtt" erre mit kapok? Hogy ő neki bezzeg mennyi kakit kell eltakarítani a nagymama után (egy udvarban lakink velünk). Sajna már nagyon beteg a mama, sokszor pelenkázásra szorul. (ez egy másik történet).

Most akkor nekem van lelki furdalásom hogy mertem neki szólni (na ennyit az őszinteségről), hogy elnézést de nem vagyok hozzászokva hogy kakis bugyi legyen az ajtóm előtt. Én ezt már nem bírom idegileg. A bejárati ajtó melletti ablakpárkányon meg a macskaszart gyűjti egy zacskóban. Én nem értem, ha már össszeszedte mért nem dobja a kukába, vagy húzza le a wc-n vagy nem tom?? Én érzem magam rosszul emiatt is, meg az a sok dzsuva a házban, és csak a 4 hónapos babámat féltem, majd ha mászni fog. Hogy fogom engedni nyugodt szívvel a házban ha minden sarokban szar, pisi, hányás, vagy kakis bugyi van? Annyira ki vagyok, nem győzök takarítani, undorító szag terjeng. Elköltözni nem tudunk egyáltalán. Egyébként én rend és tisztaságmániás vagyok amúgy is, de ezek után ne vigyem túlzásba? Azt mondanom sem kell hogy az ő lakása mindig milyen koszos, pedig van takarítónője. Oda akarta tegnap is felvinni a gyereket hogy én aludni tudjak. Adjatok tanácsot lécci, mert a diliházban kötök ki!

2009. aug. 10. 13:55
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Ha vki megtenné a macskával nem szomorkodnék utána. De a kutyát nagyon szeretem, ő rá nem tudok sokáig haragúdni, neki csak az a baja hogy nem foglalkozom vele. Meg ha rászólok legalább szót fogad, de egy macska annak magyarázhatsz. Direkt az alom mellé csinál szerintem. Az előbb beszéltem a tesómmal erről, muszáj volt vkivel beszélnem. Azt mondta tegyek patkánymérget egy szelet párizsiba és adjam a macskának. Nem merem megtenni, de szerintem tudná anyósom hogy én voltam.
2009. aug. 10. 14:36
 12/44 A kérdező kommentje:
Gondoljátok el, hogy szép normális házban lakunk, gyönyörű kerttel. Bent a ház nagy része is most lett felújítva. És minden szuper lenne.. Persze a mi szintünk a legszebb, mert tisztaság van.
2009. aug. 10. 14:38
 13/44 anonim ***** válasza:
87%

Én abszolút meg tudlak érteni és teljesen igazad van. Ezért most nagy valószinűséggel lepontozásokat fogok kapni, de azért leírom. Ha tudtátok hogy nem fogtok tudni a babával külön menni, külön házba, külön családként, akkor ezek tudatában amit anyósod művel mégis mit vártál mikor úgy döntöttél hogy megtartod a picit?

És a kérdésre válaszolva, mivel nem külön életek, és anyóspajtás szarik bele az egészbe, így sajnos kénytelen leszel vagy egész nap Domestosozni és lenyelni a békát mig külön nem tudtok majd egyszer talán menni. A kakis bugyit ( amúgy az kié volt? anyósé? ) biztos odavágtam volna szobája elé.

2009. aug. 10. 14:41
 14/44 anonim ***** válasza:
87%
Olvasom amiket írtál.Ne nyírd ki a macskát még ha tudod,hogy jó lesz utána,mert valahogy úgy gondolom,te nem vagy ilyen ...Egy életen át lelkiismeret furdalásod lenne,és amúgy se tudnád titokban tartani.Valószínű,hogy elmondanád a férjednek az igazat,és vita lenne belőle....Én sem szeretem a macskákat,de nem bántom őket,hisz aranyosak a maguk módján...
2009. aug. 10. 14:41
 15/44 A kérdező kommentje:

Hja, csak hogy még tetézzem a dolgokat:

amikor tavaly felújítottuk a ház egy részét, a wc-nket vhogy furcsán csinálták meg. Ugyanis akárhányszor anyós a fejünk felett lehúzza a wc-t az szépen lejön hozzánk. Tehát amikor nagydolgát végzi, annak nagyrésze a mi wc-be landol, nekem még pluszba le kell húznom. Megint szét kéne verni a falat, újrakötni szerelni, de most már nincs erre pénzem marad az újbóli lehúzás.

összefoglalva: macskaszar, babakaki, a sajátomé, az anyósomé. Ennyivel van dolgom nap mint nap. Egy pöcében nincs ennyi ürülék...

2009. aug. 10. 14:44
 16/44 A kérdező kommentje:
A bugyi a nagyié volt, kiderült. Anyós azt mondta hogy mikor épp takarított a mama után ottfelejtette amikor bejött hozzánk. Hurrá, ezek szerint kakis kézzel fogta a gyerekemet? Úgy tűnt amikor ezt mondta mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Nekem ha ilyen lenne a kezemben nem állnék meg a szennyestartóig, csak utána mennék jobbra-balra.
2009. aug. 10. 14:46
 17/44 A kérdező kommentje:
14:41-ne válaszolnám: igen tudtam hogy nincs más választás és anyóssal fogunk lakni. De úgy gondoltam akkor mikor terhes lettem hogy nem baj, majd tudom kezelni a dolgokat. De akkor még álmodni sem mertem kakis bugyiról. Egyébként igazad van, be kell nyelnem a békát ha nem akarok elmenni. Mivel szerintem az élet értelme a baba, úgy gondoltam hogy semmi nem állíthat meg.
2009. aug. 10. 14:49
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj hogy ezt irom,DE NEM NYAFOGNI KELL,hanem csinald a dolgod!!!Miert felsz te ott mindenkitol?Miert hunyaszkodsz meg ennyire???Allj a sarkadra es teremts rendet,ENNYI!Nem 10eves vagy mar gondolom,aki csak sirankozik,hanem felnott no,sot anyuka!!!Viselkedj is ugy v.pedig ha hagyod hogy a fejedre kakaljanak/lassan szo szerint is/,akkor megerdemled!!!Bocsi,de kinyilt a bicska a zsebembe,ennyi nyafogas utan.Sok sikert!
2009. aug. 10. 14:53
 19/44 A kérdező kommentje:
14:53 teljesen igazad van. Hogy oldjam meg azon kívül hogy költözzek el? Mond meg te mit tennél. Nyírjam ki a macskát? Már indulok is a boltba méregért... A kutyával tudok bánni, kap kettőt a seggére mindjárt szót fogad.
2009. aug. 10. 14:55
 20/44 anonim ***** válasza:
55%

Nem kell elkoltozni,SOT!Csak vedd at te az iranyitast!!!Az ilyen "anyosok"sokszor direktbol is csinaljak a balhet,csak hogy vegre elmenj a fenebe!

Igen,a macskat nyird ki(bocsi),ha mar ilyen oreg megvaltas lesz neki!!!Erre nem gondoltal meg???

Az oreglanynak pedig vegyel kezfertotlenito kremet es csak ugy foghatja meg a gyereket,-mondjad hogy felsz a sertesinfluenzatol(csak egy pelda)Hasznald az eszedet!Legy furfangos,jarj tul mindenki eszen es kozben mosolyogj mindenki szemebe!!!Sajna,ilyen vilagot elunk!

2009. aug. 10. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!