A férjem szerint gusztustalan. Tényleg?
Elküldtek panorámaröntgenre és később fogorvos mutatta a felvételen, hogy az egyik bölcsességfogam 90 fokban elfordulva tolja arrébb a fogsoromat. Javasolták a szájsebészetet. Mivel a képen is látszik, hogy az állkapocsba ékelődött, megijedtem, hogy szétvésik az egész állkapcsomat, így nem merek elmenni a műtétre.
Férjemnek mutattam a röntgenképet, hogy miről is van szó, mire ő fintorogva arrébb tolta, hogy ez gusztustalan, hogy a koponyámat kell néznie.
Ezen kicsit fennakadtam, mert azt megértem, hogy ha egy halálos baleset után nem lenne kíváncsi a csontjaimra, de egy röntgenfelvételen mi gusztustalan van? Igen, homlokig "le van fotózva" a koponyám, de mégis mire gondolt? Hogy a bőr tartja össze a fejemet és nincs csont alatta?
Én tuti a képébe vágnám, hogy a koponyám semmivel sem gusztustalanabb, mint a te farkad, még sem lököm arrébb, ha hetyegni akarsz.
Ezek a mai férfiak... nem hiába szűnt meg a sorkatonaság. Macskajancsi az összes!!!
ez a bölcsességfog elfordulás gyakori probléma, ne félj a szájsebésztől, ha bármi kockázat lenne nem vállalná el a szájsebész sem. :)
amúgy meg egyet értek a másodikkal :P
de az is lehet h emberfüggő, van aki undorodik pl a vértől.. de akkor sem ilyen hangnemben kellett volna válaszolnia. amúgy ez nem nagy ügy, ne húzd fel magad rajta biztos veled is előfordult már h megbántottad pedig nem is az volt a szándékod. ha nagyon zavar beszéld meg vele :)
"Ezek a mai férfiak... nem hiába szűnt meg a sorkatonaság. Macskajancsi az összes!!!"
Az ilyen kijelentésekkel az a baj, hogy nem igazak, nem kéne általánosítani.
Az hogy gusztustalan-e vagy sem... Szerintem, és az emberek döntő többsége szerint biztosan nem, de mindenkinek van valami heppje, ha neki ez, hát akkor ez. Nem értem miért kell fennakadni rajta. Én pl a papírfecniktől undorodok, ez se mindennapi fóbia:)
A fogaddal kapcsolatban meg annyit, hogy nekem is ugyan ez volt. Ez nem kívánságműsor, hogy akarod-e a műtétet, vagy sem, ha halogatod, komoly komplikációk lehetnek. Nálam csak akkor derült ki a dolog, amikor teljesen begyulladt, iszonyatos fájdalmaim voltak, feldagadt a fél fejem, és a gyulladás miatt nem hatott a műtétnél megfelelően a fájdalomcsillapító. Hidd el jobb ha ezt megspórolod magadnak...
"Ezek a mai férfiak... nem hiába szűnt meg a sorkatonaság. Macskajancsi az összes!!!"
Már igazán hiányzott egy nagyon-nagyot mondani akaró, hogy általánosítson. Nem a férfiakat kell szidni azért, mert nem kellesz senkinek sem.
Ne félj a műtétől.nekem volt, a fogam teljesen vizszintes állapontban volt,kivetettem mielőtt baj lett volna.Felvágják az inyt kiemelik a fogat majd ősszevarrják,hamarabb gyogyul mint egy sima foghuzás mert nem marad utánna lyuk.
ha megvárod meg elronlik akkor megszenvedsz vele nagyon.
Amugy a röntgenfelvétel nem gsztustalan de nem is egy szivderitő látvány.ugylátszik erre érzékeny a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!