A férjem szerint gusztustalan. Tényleg?
Elküldtek panorámaröntgenre és később fogorvos mutatta a felvételen, hogy az egyik bölcsességfogam 90 fokban elfordulva tolja arrébb a fogsoromat. Javasolták a szájsebészetet. Mivel a képen is látszik, hogy az állkapocsba ékelődött, megijedtem, hogy szétvésik az egész állkapcsomat, így nem merek elmenni a műtétre.
Férjemnek mutattam a röntgenképet, hogy miről is van szó, mire ő fintorogva arrébb tolta, hogy ez gusztustalan, hogy a koponyámat kell néznie.
Ezen kicsit fennakadtam, mert azt megértem, hogy ha egy halálos baleset után nem lenne kíváncsi a csontjaimra, de egy röntgenfelvételen mi gusztustalan van? Igen, homlokig "le van fotózva" a koponyám, de mégis mire gondolt? Hogy a bőr tartja össze a fejemet és nincs csont alatta?
2. vagyok!
Elnézést kérek az általánosításért a magyar férfitársadalom azon 0,01%-ért, akikre ez nem vonatkozik.
A kommentem miatt forrongó hosszászólók nyilván ebbe csoportba tartoznak...
Én nem undorodok a koponyától pedig nem voltam katona... akkor lehet, hogy ennek semmi köze hozzá?!
Am mindenki van vmi heppje lehet ő nem szereti az ilyen orvosi dolgokat ebből nem kell balhét csinálni... bnőmnek pl. az a gusztustalan ha látja ahogy berakom vagy kiveszem a kontaktlencsét, szinte rosszul lesz... nem mutatom neki ennyi :P Nem kell ezen megsértődni.
"nem divat már virágot venni sem, bókolni meg pláne"
Igen, mert eddig udvarolni meg bókolni a katonaságnál tanítottak... lol
Nekem fura, bár én talán az átlagnál is jobban érdeklődöm az orvosi dolgok iránt. Kifejezetten örültem, hogy megnézhetem a fejemet úgy, ahogy még nem láttam :)
A másik furcsaság, hogy még az ismerkedési fázisban szóba került, hogy szeretnék egyszer megnézni egy boncolást (igen, sok hullás filmet láttam). Volt ismeretsége, bevitt a Baleseti hullaházába. Én az ajtóban lemerevedtem (addig voltam bátor :)), ő teljes nyugalommal besétált és megnézegette a testeket.
Ezért is furcsa, hogy ha az nem zavarta, akkor egy koponya (arckoponya) rtg miért akasztja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!