Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem szerint gusztustalan....

A férjem szerint gusztustalan. Tényleg?

Figyelt kérdés

Elküldtek panorámaröntgenre és később fogorvos mutatta a felvételen, hogy az egyik bölcsességfogam 90 fokban elfordulva tolja arrébb a fogsoromat. Javasolták a szájsebészetet. Mivel a képen is látszik, hogy az állkapocsba ékelődött, megijedtem, hogy szétvésik az egész állkapcsomat, így nem merek elmenni a műtétre.

Férjemnek mutattam a röntgenképet, hogy miről is van szó, mire ő fintorogva arrébb tolta, hogy ez gusztustalan, hogy a koponyámat kell néznie.

Ezen kicsit fennakadtam, mert azt megértem, hogy ha egy halálos baleset után nem lenne kíváncsi a csontjaimra, de egy röntgenfelvételen mi gusztustalan van? Igen, homlokig "le van fotózva" a koponyám, de mégis mire gondolt? Hogy a bőr tartja össze a fejemet és nincs csont alatta?

2011. júl. 8. 06:44
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem akart ő megbántani szerintem téged! Lehet,hogy valamiféle koponya fóbiája van nem?
2011. júl. 8. 07:25
 12/43 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem meg hülyék vagytok mind ketten, a férjed is hogy ennyitől kiakad, meg te is hogy ezen besértődsz. De a férjedet még talán jobban meg lehet érteni. Minek nézegesse ha nem akarja?
2011. júl. 8. 07:26
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Nananaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Második! 1. honnan tudod, hogy hány éves az ember, lehet volt katona! 2. Nem mindenki macska, én pl bika vagyok. 3. Én sem vagyok Jancsi, hanem Feri. 4. Nem mindenki szereti az ilyen képeket, pont evett. 5. A farok az szép látvány, (főleg az enyém) aki undorodik tőle és nő, az fricskázza arrébb és jelentkezzen be egy zárdába. :)
2011. júl. 8. 07:31
 14/43 anonim ***** válasza:

2. vagyok!

Elnézést kérek az általánosításért a magyar férfitársadalom azon 0,01%-ért, akikre ez nem vonatkozik.

A kommentem miatt forrongó hosszászólók nyilván ebbe csoportba tartoznak...

2011. júl. 8. 07:50
 15/43 A kérdező kommentje:
Volt katona :)
2011. júl. 8. 07:53
 16/43 anonim ***** válasza:

Én nem undorodok a koponyától pedig nem voltam katona... akkor lehet, hogy ennek semmi köze hozzá?!

Am mindenki van vmi heppje lehet ő nem szereti az ilyen orvosi dolgokat ebből nem kell balhét csinálni... bnőmnek pl. az a gusztustalan ha látja ahogy berakom vagy kiveszem a kontaktlencsét, szinte rosszul lesz... nem mutatom neki ennyi :P Nem kell ezen megsértődni.

2011. júl. 8. 08:03
 17/43 anonim ***** válasza:
A második védelmében: a 25-30 év alatti pasik manapság elvárják h fizess, nem divat már virágot venni sem, bókolni meg pláne. összességében szerintem ez a jellemző, én ezt tapasztaltam. na de az is igaz h a csajokat sem kell félteni nagyon elr*bancosodtak. én alig bírom nézni néha mit csinálnak a kamaszok. persze vannak kivételek csak nehéz találni :S
2011. júl. 8. 08:04
 18/43 anonim ***** válasza:
803as már azthitttem mikor írod, hogy "mikor berakom és kiveszem" hogy JÉzusom mit akar ez írni. :D Nem bántalak én kettes, csak írtam valamit, próbáltam viccesen. :D Kérdező. a férjed volt katona ahogy írtad, mond neki, hogy szalutáltam egyet neki. :) Nyugi biztos nem úgy értette. :P
2011. júl. 8. 08:13
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

"nem divat már virágot venni sem, bókolni meg pláne"

Igen, mert eddig udvarolni meg bókolni a katonaságnál tanítottak... lol

2011. júl. 8. 08:16
 20/43 A kérdező kommentje:

Nekem fura, bár én talán az átlagnál is jobban érdeklődöm az orvosi dolgok iránt. Kifejezetten örültem, hogy megnézhetem a fejemet úgy, ahogy még nem láttam :)

A másik furcsaság, hogy még az ismerkedési fázisban szóba került, hogy szeretnék egyszer megnézni egy boncolást (igen, sok hullás filmet láttam). Volt ismeretsége, bevitt a Baleseti hullaházába. Én az ajtóban lemerevedtem (addig voltam bátor :)), ő teljes nyugalommal besétált és megnézegette a testeket.

Ezért is furcsa, hogy ha az nem zavarta, akkor egy koponya (arckoponya) rtg miért akasztja ki.

2011. júl. 8. 08:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!