10 éve vagyunk együtt és jól megvagyunk de most úgy érzem egy ideje megint szerelemes lettem a páromba volt már valaki így? Idáig is szerettem de most olyan tüzesebb az érzés
Ezzel én is így vagyok!
Mi 5 éve vagyunk eggyütt, de úgy érzem szerelmesebb vagyok most, mint 5 éve! :-)
A szerelem érzése hullámzó dolog, ezt sokan nem tudják, vagy nem szeretnék beismerni, mert nem fér bele abba a habcsókos álomvilágba, amit a szerelemről képzelnek.
Sokan a "leszálló ágban" hagyják ott a párjukat, mai divatos kifejezéssel élve: "elmúlt a szerelem, ellaposodott a kapcsolat". Az igazi, mély szereteten és a másik ismeretén alapuló szerelem nem múlik csak úgy el, míg a semmire alapozott nagy szenvedély persze átcsaphat utálatba, vagy sivárságba.
Ezt a hullámzást annyi minden okozhatja: a hormonok, a fáradtság, a lelki állapot, az önbizalom, és annak hiánya, a külön töltött idő, vagy a közös élmények, tehát teljesen természetes.
Szóval: legyetek boldogok, mókázzatok, hancúrozzatok, magyarán lovagold meg... a hullámhegyet. ;)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!