Fájó, égő érzést tapasztalok a nemi szervem körül 2-3 napja. Együtt voltunk a párommal védekeztünk nem szakadt ki az óvszer és a párom nem élvezet belém, így a terhesség remélhetőleg kizárható. Mi lehet a gond?
Ma reggelre pedig kocsonyásszerű színtelen folyásom volt (nem tudom máshoz hasonlítani) 2-3 napja fehér szerű folyásom volt/van, ami darabos.
Mi okozhatja??
Elkezdtem Canesten kenőcsöt használni (csak 2x kentem be). A dokihoz pedig csak 2 hét múlva kaptam időpontot. Mit tegyek?
1. A Canestent sürgösen hagyd abba, mert fertözések ellen nem hatásos, viszont az esetleges kórokozókat ellenállóbbá teszi.
2. AZ orvosnál hivj fel még egyszer, és kérj azonnalra idöpontot - ugyanis ilyenkor nem lehethetek múlva kezdeni a kezelést, mert utána nem lehet rendbehozni.
A canestent tényleg hagyd abba - és ha lehet, soha többet ne használd semmire!!!
Szerintem ha a folyás nem jár együtt kellemetlen érzéssel vagy szaggal, akkor nincs nagy baj. Milyen intim lemosód van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!