Ez nem szemétség?
Lehet én lettem elkényeztetve, de a szüleim mindig támogattak, mint ahogy az ő szüleik őket. Anyu a mai napig ad nekem csirkehúsit és tojást, aputól bort szoktunk kapni, amik nagyon jól jönnek a csekély fizetés mellé, pedig ők se gazdagok. Párom apja tehetősebb, nem szegény ember, de még névnapomra se kaptam tőle semmit és egyfolytában egy unokáért nyafog. A párom pénzügyi segítséget kért tőle, egy üzlethez kellett kölcsön, amit visszaadott volna hamarosan, de nem ingyen kapta, hanem az apja a nyereség felére igényt tart, miközben nem csinált érte semmit a párom meg agyondolgozza magát érte.
Nem undorító ez egy apától, miközben egy gazdag ember? Nem inkább támogatnia kellene a fiát?
Hát ilyen segítségem ne legyen,főleg ha szülőkről van szó!
Akkor egy vadidegentől is tudtatok volna kérni!
Elég gáz ha csak így segít a szülő a saját gyerekének,én például el nem tudnám képzelni,ha a fiam kérne tőlem pénzt és én még tudok is adni neki úgy,hogy nem kell a megélhetésen utána gondolkozni,hogy visszakérjem.
Tehát 200.eft nem olyan nagy összeg,amit ne adhatna csak úgy oda a fiának "ajándékba".
Az ő szüleinek a csirke ugyan olyan(mivel szegények), mint az apósnak a 200ezer.
Kérdező: De, nagy szemétség, sajnos ezzel nem tudsz mit csinálni. Vannak ilyen emberek is, ha nem papíroztátok le, akkor ne adjatok neki többet annál, mint amennyit kölcsön adott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!