Ez nem szemétség?

Figyelt kérdés

Lehet én lettem elkényeztetve, de a szüleim mindig támogattak, mint ahogy az ő szüleik őket. Anyu a mai napig ad nekem csirkehúsit és tojást, aputól bort szoktunk kapni, amik nagyon jól jönnek a csekély fizetés mellé, pedig ők se gazdagok. Párom apja tehetősebb, nem szegény ember, de még névnapomra se kaptam tőle semmit és egyfolytában egy unokáért nyafog. A párom pénzügyi segítséget kért tőle, egy üzlethez kellett kölcsön, amit visszaadott volna hamarosan, de nem ingyen kapta, hanem az apja a nyereség felére igényt tart, miközben nem csinált érte semmit a párom meg agyondolgozza magát érte.

Nem undorító ez egy apától, miközben egy gazdag ember? Nem inkább támogatnia kellene a fiát?

2012. okt. 27. 14:47
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Valaki említette az öröklést, hát após nemrégiben úgy döntött mindent az újdonsült, fiatal mostohaanyósra hagy majd, ami végül is hidegen hagy, sosem kértem tőlük semmit, csak ne húzzák le a párom anyagilag.
2012. okt. 27. 15:57
 22/28 anonim ***** válasza:
40%

Hát ilyen segítségem ne legyen,főleg ha szülőkről van szó!

Akkor egy vadidegentől is tudtatok volna kérni!

Elég gáz ha csak így segít a szülő a saját gyerekének,én például el nem tudnám képzelni,ha a fiam kérne tőlem pénzt és én még tudok is adni neki úgy,hogy nem kell a megélhetésen utána gondolkozni,hogy visszakérjem.

Tehát 200.eft nem olyan nagy összeg,amit ne adhatna csak úgy oda a fiának "ajándékba".

2012. okt. 27. 16:02
 23/28 anonim ***** válasza:
57%
Gusztustan amit az apósod művel. Nem is kell ezt tovább cifrázni.
2012. okt. 27. 16:07
 24/28 anonim ***** válasza:

Az ő szüleinek a csirke ugyan olyan(mivel szegények), mint az apósnak a 200ezer.

Kérdező: De, nagy szemétség, sajnos ezzel nem tudsz mit csinálni. Vannak ilyen emberek is, ha nem papíroztátok le, akkor ne adjatok neki többet annál, mint amennyit kölcsön adott!

2012. okt. 27. 16:40
 25/28 anonim ***** válasza:
ha nem írtatok alá szerződést akkor egyszerűen verd át, és a 200 000-ren felül ne adj neki semmit. Ha elkezd áskálódni, akkor azzal csak azt éri el, hogy ha lesz is unoka, ő soha nem fogja látni. Rendőrséghez nem mehet ezzel az üggyel, mert ha ő kamatot szed az tiltott pénzügyi szolgáltatás, illetve adóköteles is
2012. okt. 27. 16:54
 26/28 anonim ***** válasza:
44%
Ingyensegítséget küldeni szívesség, nem kötelesség.
2012. okt. 27. 16:55
 27/28 anonim ***** válasza:
Milyen vállalkozás, ami ennyire kockázatmentes? Mibe akartok belevágni?
2012. okt. 27. 17:04
 28/28 A kérdező kommentje:
Autót vesz, felújít, elad, nagyon ért hozzá, persze sok munka is van vele.
2012. okt. 27. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!