Ez nem szemétség?

Figyelt kérdés

Lehet én lettem elkényeztetve, de a szüleim mindig támogattak, mint ahogy az ő szüleik őket. Anyu a mai napig ad nekem csirkehúsit és tojást, aputól bort szoktunk kapni, amik nagyon jól jönnek a csekély fizetés mellé, pedig ők se gazdagok. Párom apja tehetősebb, nem szegény ember, de még névnapomra se kaptam tőle semmit és egyfolytában egy unokáért nyafog. A párom pénzügyi segítséget kért tőle, egy üzlethez kellett kölcsön, amit visszaadott volna hamarosan, de nem ingyen kapta, hanem az apja a nyereség felére igényt tart, miközben nem csinált érte semmit a párom meg agyondolgozza magát érte.

Nem undorító ez egy apától, miközben egy gazdag ember? Nem inkább támogatnia kellene a fiát?

2012. okt. 27. 14:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%
De milyen vállalkozás amiben nincs kockázat? Ilyen nincs főleg a mai világban.
2012. okt. 27. 15:11
 12/28 A kérdező kommentje:
Jó végül is én magamból indultam ki, nekem, ha lesz gyerekem mindenféleképpen támogatni fogom, ahogy tudom, mert ezt tanultam otthon és szerintem ez a normális. Nálunk fontos a család.
2012. okt. 27. 15:11
 13/28 anonim ***** válasza:
60%
én például nem értek azzal egyet, hogy 18 évesen hirtelen akár ki is lökhet valakit a szülője.A 18 éves kor nem választ el semmit. A gyerek akkor van felnevelve, amikor önállóan tud boldogulni
2012. okt. 27. 15:12
 14/28 A kérdező kommentje:
Kétszázezer nem az a pénz, amit ne tudnánk visszafizetni, még ha nem is jön össze a mellékvállalkozás, amit képtelenségnek tartok...
2012. okt. 27. 15:13
 15/28 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem szemétség! Én biztos szó nélkül adnék a gyerekeimnek, és eszembe sem jutna, hogy részesedést kérjek!

Mielőtt bárki azt hinné elkényeztetett vagyok, nem így van. Befutott az üzletünk, és úgy fizettük ki a szüleim adósságait, hogy soha nem kell visszaadniuk. És nem 200.000 Ft, hanem több millió. Ők soha nem tudtak minket anyagilag támogatni, de én örülök, hogy megtehetem.

Családon belül nálam csak az jöhet szóba, hogy majd megadja az illető, de se kamat, se részesedés, se semmi.

Én így állok a dogokhoz.

2012. okt. 27. 15:28
 16/28 anonim ***** válasza:
38%
a csirke meg a 200ezer nem ugyanaz a kategória...Talán apósod azt szeretné, hogy a fia maga tartsa el a családját?? Úgyis örököltök, ha meghal, addig meg unoka sem lesz? Lehet, szerinted szemétség, de mindenki azt csinál a pénzével, amit akar, nem köteles nektek adni.
2012. okt. 27. 15:32
 17/28 anonim ***** válasza:
48%
Az apja azért lett gazdag,mert spúr.Ha feladná a spúrkodó életvitelét,akkor már nem lenne annyi pénze.Szegény.
2012. okt. 27. 15:32
 18/28 A kérdező kommentje:
Kedves Audrey nekünk nem végleg kell az a pénz, mert kölcsönről van szó. Nekem azzal van a bajom hogy kér még pluszba ezért nem keveset, 500.000-et kap vissza kézhez. Érted már?
2012. okt. 27. 15:48
 19/28 anonim ***** válasza:
71%
egy bankkal jobban jártok, az nem szed 150% kamatot
2012. okt. 27. 15:51
 20/28 A kérdező kommentje:
Igen erre már mi is rájöttünk utólag, amikor odaadta nem tájékoztatott a kamatról minket.
2012. okt. 27. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!