Ez nem szemétség?
Lehet én lettem elkényeztetve, de a szüleim mindig támogattak, mint ahogy az ő szüleik őket. Anyu a mai napig ad nekem csirkehúsit és tojást, aputól bort szoktunk kapni, amik nagyon jól jönnek a csekély fizetés mellé, pedig ők se gazdagok. Párom apja tehetősebb, nem szegény ember, de még névnapomra se kaptam tőle semmit és egyfolytában egy unokáért nyafog. A párom pénzügyi segítséget kért tőle, egy üzlethez kellett kölcsön, amit visszaadott volna hamarosan, de nem ingyen kapta, hanem az apja a nyereség felére igényt tart, miközben nem csinált érte semmit a párom meg agyondolgozza magát érte.
Nem undorító ez egy apától, miközben egy gazdag ember? Nem inkább támogatnia kellene a fiát?
Szerintem szemétség! Én biztos szó nélkül adnék a gyerekeimnek, és eszembe sem jutna, hogy részesedést kérjek!
Mielőtt bárki azt hinné elkényeztetett vagyok, nem így van. Befutott az üzletünk, és úgy fizettük ki a szüleim adósságait, hogy soha nem kell visszaadniuk. És nem 200.000 Ft, hanem több millió. Ők soha nem tudtak minket anyagilag támogatni, de én örülök, hogy megtehetem.
Családon belül nálam csak az jöhet szóba, hogy majd megadja az illető, de se kamat, se részesedés, se semmi.
Én így állok a dogokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!