Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fél cigánynak és egy...

Barboo.. kérdése:

Egy fél cigánynak és egy fehérnek milyen gyereke lesz? Normális válaszokat!

Figyelt kérdés
Van egy még általánosból ismert barátnőm aki fél cigány(apja volt az) de ő rajta igazából csak nyáron látszik meg igazán.Az ő barátja egy eléggé fehér kék szemű kék-szürkés szemű.Kiváncsi vagyok hogy milyen lesz a 2 hónap múlva megszülető gyermekük(lány).Linkeljetek lécci képet vagy írjátok le.
2012. okt. 26. 20:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Kis kék szemű kormos lesz.
2012. okt. 26. 22:46
 22/28 anonim ***** válasza:
Jézus márja tényleg nincs jobb dolgod. Elmebeteg az ifjuságunk.
2012. okt. 26. 23:24
 23/28 anonim ***** válasza:
41%

szerintem olyan lesz mint egy fehér, de jellegzetes cigány orral.

ez a fura cigány-orr dominánsan öröklődik és nagyon nehéz legyőznie a másféle orr génjének.

én mindig ebből találom el hogy ki kisebbségi. van kékszemű, világos bőrű és hajú ismerősöm.

egmondtam az orra alapján mikor kérdezte hogy szerintem, milyen vér van még benne. és talált

2012. okt. 27. 01:02
 24/28 anonim ***** válasza:
Milyen a cigány orr?
2012. okt. 27. 01:03
 25/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és bizony hogy az apának cigányosabb óra van az anyukának aki (félcigó) annak normális
2012. okt. 27. 07:02
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem egy kicsit kampósabb orról van szó?
2012. okt. 27. 11:53
 27/28 anonim ***** válasza:
53%
Óra? :D
2012. okt. 27. 11:53
 28/28 anonim ***** válasza:

Egyetértek azzal aki azt írta hogy nem feltétlenül a szülőkre fog hasonlítani a gyerek, hanem valamelyik nagyszülőre. Én pl. a dédimamámra hasonlítok nagyon, zöld szem, gyárilag világos barnás, vöröses, szőke haj (mindenki azt hiszi hogy festett) és magasabb vagyok mint bármelyik élő rokonunk, azt mondják a dédimamám pont ilyen volt. :) Szóval bármi előfordulhat.

27/N

2012. okt. 27. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!