Egy fél cigánynak és egy fehérnek milyen gyereke lesz? Normális válaszokat!
Sosem lehet előre tudni, hiszen egyrészt nem csak a szülőktől örököl a gyerek, hanem felmenőktől is, másrészt meg azt sem lehet megmondani, melyik szülőre fog inkább hasonlítani. Pl. testvéreknél is lehet, hogy az egyik az egyik szülőre, a másik a másikra.
Pl. nekem is cigány származású az egyik szülőm, nekem viszont hófehér a bőröm még nyáron is, és egy másodpercig senki meg nem mondaná, hogy félig cigány vagyok.
Ellenben az öcsém inkább hasonlít a cigány származású szülőnkre, ami annyiban nyilvánul meg nála, hogy sötétebb és erősebb a haja, és (kicsit) sötétebb a bőre. Szóval, testvér létünkre sem vagyunk egyformák, így aztán egy még meg nem született gyerekről lehetetlenség megmondani előre, hogy milyen lesz. :)
Bármilyen lehet. Volt olyan történet is, hogy a jueszéjben egy fehér házaspárnak fekete bőrű babája született. Elővették az anyukát, de kiderült, hogy nem csalta meg a férjét, ellenben az egyik nagypapa nem is a nagypapa volt.
Sőt, kétpetéjű ikerpár is született, ahol az egyik fekete a másik fehérbőrű volt. Szóval hiába linkelget valaki egy fotót, a megszületendő kicsi lehet, hogy tök más lesz.
Amúgy meg nem az számít, hogy a kicsi bőre milyen színű, hanem az, hogy hogyan nevelik.
5-ös, erre a videóra gondolsz?
Ez valami eszméletlenül édes szerintem. És milyen csoda, hogy két ikerpár is ilyen egy családban. :)
fényképet nem tudok: de szimpla fehérbőrű lesz, aki nyáron könnyebben barnul majd.. persze függ a srác szüleinek a bőrtipusától is
3-as bőrtípus
A hajszinük:
sötét szőke, világos vagy gesztenyebarna..
Szemszínük:
szűrke, zöld vagy gesztenyebarna.
A bőrük:
inkább bézs, mint fehér.
Barnulási képesség:
a bőrük képes szépen lebarnulni.
A bőr érzékenysége:
ha nem figyelnek, leéghetnek.
Az európai lakosság:
78 %-a tartozik ebbe a bőrtípusba.
Sandra Bullock 3-as bőrtípus. Hugh Jackman 3-as bőrtípus. Demi Moore 3-as bőrtípus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!