Egy 15 évesnek általában mennyi idősek a szülei? Mi az amit max. -nak tartotok, ami még oké?
:) Értem, köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre. Anyukád félt Téged, ez érthető. Nem vagyok biztos benne, hogy ez a korával jár. Annyira félelmetes világban élünk. Én pld. idegbajos leszek, ha híreket vagy híradót nézünk: "megölték, felrobbant, karambolozott, balesetet szenvedett, elcsalták, eltűnt..." Szóval van mitől féltenünk Benneteket, hidd el! :)
Fiatalabb anyukák, Ti hogy vagytok ezzel? (én az idősebbekhez fogok tartozni) :))
Én mikor 15 voltam, anyum akkor volt 40, apum pedig 44.
Barátom most 15, neki az anyuja 37, apuja 38.
Én átlagnak 40-et mondanék (:
Én 35 leszek, amikor a most 2 éves fiam 15.
Anyukám 39 volt, amikor én 15, apukám pedig 42.
23:27-es vagyok, hát amint látod, én fiatalon szültem, 20 évesen, de már most parázom, hogy mi lesz ha a fiam kamasz lesz és el akar majd járkálni. Pedig én sem voltam soha az az otthonülős lány, 15 évesen már engedtek koncertekre is meg ilyesmik, de mégis - vagy talán pont ezért - aggódom a fiam miatt, hogy mi lesz vele, ha ennyi idős lesz. Meg amikor a híradóban olyan híreket hallok, hogy mik történnek gyerekekkel, fiatalokkal, hát én már előre rettegek, pedig a fiam még jó ideig nem megy sehova felnőtt kíséret nélkül.
Szóval szerintem anyukád nem azért aggódik érted, mert idősebb, hiszen látod, én fiatal vagyok, sőt, sokak szerint elég laza anyuka, aztán mégis már előre aggódok ilyeneken. Ettől függetlenül el fogom engedni a fiam, szerezzen tapasztalatot, legyenek élményei, stb., de asszem én is kicsit olyan leszek mint anyukád és hívogatni fogom, ezt nem fogm tudni megállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!