Mi vidít titeket fel általában?
Figyelt kérdés
Édesanyámnál jobban úgy gondolom senki nem érdemli meg a boldogságot, most még is kissé maga alatt van, mert fájdalmai vannak, amik nagyon elrontják a kedvét (nem szeretném részletezni, a lényeg, hogy nem látja a fényt). Engem, vagy apukámat, vagy a húgomat mindig felvidít általában egy oldal (pl.: apukámat a Honfoglaló, engem a YouTube vagy a facebook, húgomat a Medu vagy a Club Penguin), vagy van megfelelő hobbink, ami mindig felvidít, húgommal általában kedvenc sorozatain a Disney-n vagy az ő esetében Nicken, CN-en. Anyukám szeret olvasni, de az este esik neki általában a legjobban, de addigra már el szokott fáradni mostanában, így nem szokott rá ideje jutni, mert egész nap főz, stb., pedig én megpróbálom levenni róla. Biztos vagyok benne, ha ismerne egy jó oldalt (régen az iWiW-et nagyon élvezte), vagy hobbit, felvidulna. Tulajdonképpen azt várom, TI mitől szoktatok felvidulni, hátha lesz olyan, ami neki is tetszik. Ne fogjátok vissza magatokat! Bármi, amitől felvidulnátok... :-)2011. aug. 28. 21:02
1/4 anonim válasza:
Engem a papagájom vidít fel mindig azzal a sok dumával, amit tanult.
2/4 anonim válasza:
zene, a barátaim, de a legjobb, ha ilyenkor magamra hagynak és festegethetek/rajzolgathatok kicsit, közben mehet halkan a zene. mikor befejeztem szinte kisimulnak az idegeim :)
3/4 anonim válasza:
ha netezek, akkor Showder Klubot, Beugrót nézek a youtubon, vagy vicces "baleseteket" amik megesnek másokkal.
De imádok olvasni és írni is. Egyszer talán egy regényt is kiadok :P:) Szeretek beszélgetni, hülyülni a barátaimmal, macskáimmal, kutyámmal játszani. Hm most kb ennyi jut eszembe
4/4 anonim válasza:
a cicámtól,vagy hallgatok Shubertet,Mozartot és egyéb komolyzenéket mert imádom :))
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!