Egy 15 évesnek általában mennyi idősek a szülei? Mi az amit max. -nak tartotok, ami még oké?
Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 21:18
11/37 anonim válasza:
Én 15 vagyok, az apukám 40, az anyukám 38 éves.
12/37 anonim válasza:
15 vagyok, anyu 42, apu 41 éves.
13/37 anonim válasza:
21:54-es! "Mikor a fiam 15 lesz, én 30, az apja pedig 40"
- ezek szerint te 15 évesen szültél,és 25 volt az apa ekkor?! Bocsi az offért
Kérdésre válaszolva: én amikor 15 voltam, anyu 34 volt,de ő elég fiatalon szült,apu pedig 41 volt.
15/37 anonim válasza:
Amikor 15 voltam, anyukám 45 volt, apám meg 50. Soknak tartok ennyi korkülönbséget, persze egyéntől is függ.
16/37 anonim válasza:
Utolso válaszolonak: Soknak tartod? Ehhez akkor mit fox szolni :DD 17/L vagyok, anyum 53 éves, apum pedig 43 éves :))
17/37 anonim válasza:
Amikor 15 éves voltam, akkor anyukám 36 éves volt, apukám meg 40.
18/37 anonim válasza:
Én 52 leszek, mire a kisebbik gyerekem 15 lesz.
Kedves kérdező, miért? Cikinek tartod, ha valakinek a szülei "idősebbek"? Netán érint a kérdés?
19/37 anonim válasza:
A lányom tavaly volt 15 éves, én pedig 40.
20/37 A kérdező kommentje:
:D nem! én 15 vagyok anyukám 54 apukám 56. De mondjuk nem látszik rajtuk mert anyukám fiatalos szóval olyan 45 körül néz ki...na mind1 :)Egyébként csak azért mert anyum "idősebb" így másabb a gondolkodása.Azaz míg a nővérem leengedne este ő csak alig-alig..és ezért néha rossz!Vagy pl a többieket mindig több helyre elengedték..mostanában engem is elengednek csak nagyon sokszor hív!Kicsit nagyon idegesítő xD :(
2009. aug. 9. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!