Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el apának, hogy...

Hogy mondjam el apának, hogy kaptam egy 1-t?

Figyelt kérdés
Irodalomból becsuszott egy és már előre félek mikor kinyitja az ellenőrzőm mit szól hozzá?És már 1-2 egyest kaptam es elmondtam aztán azt mondta ha legközelebb kapsz egyest akkor nem mehetsz sehova de végül mégis elengedett.Most is igy lesz? Meg amugyse nagyon akar elengedni mert lesz mindenszentek es videkre kiakar menni velem az idén elhunyt nagymamámhoz.de a mult héten voltunk vidéken ott de azt momdta hogy az megsem mindenszentek napja.Ja es ennekem itt anyukamhoz is ki kell menni a temetőbe de őt ez nem érdekli.segitsetek légyszi.Bocsi az irásért mobilról irok?
2012. okt. 25. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem érdekli hogy ki akarsz menni anyukádhoz a temetőbe??? :(
2012. okt. 25. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb mindig az egyenes út, még ha elsőre nehezebb is. Szedd össze a bátorságod és minél előbb mondd el neki az egyest. Amíg nem leszel túl rajta, úgyis csak rágni fog belülről az érzés. Lehet, hogy mire indultok, vagy indulsz a temetőbe, akkorra megenyhül, lesz előtte elég idő beszélgetni a dolgokról.

Egyébként miért nem tanulsz ? Édesapádnak megígérted, ő adott Neked esélyt, most már rajtad lenne a sor, hogy bizonyíts.

2012. okt. 25. 16:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem akar :(
2012. okt. 25. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!