Most hogy mondjam meg apának? Nagyon nyomaszt ez a kérdése? SOS
Az a szituáció, hogy most mennénk ki 1 hétre Horvátországba, és apukámnak 6 éve nincs szabadsága, és most is csak így ímmel-ámmal tudott elkéreckedni 1 hétre. Tavaly úgy volt, hogy mivel barátnőm minden nyáron lehívnak minimum 1 hónatpa Balatonhoz, viszonozhatnánk, jöjjön fel ő egy hétre, és csak kettesben. Mert tavaly is volt iylen, csak akkor bátyjám itthon maradt, most viszont ő is menne.
Viszont családommal minden nap találkozok, pont akkor jönne meg. De akkora terveztük, hogy barátnőm feljön. Mert mikor családom itt van, akkor nem tud eljönni, nem lenne hely.
Most fel tette a kérdést, hogy miért nem megyek? Mert hogy ő rá akar beszélni
Próbáltam neki így utalgatni, hogy mindig mondta év közben, hogy na majd nyáron eleget el leszek vele, nem mert nekik Balatonon van telkük, 1 hónapot vagyunk eggyüt többi 2 hónapot egyedül, mert csak ő van nekem és neki is csak én.
Hogy Jövőre még annyit sem tudunk találkozni mint most. Össze vissza hebegtem habogtam, nem tudom mit mondhatnék.
Minden esetben itthon szeretnék maradni, barátnőmmel ezt már nagyon jól kiterveltük, nagyon várjuk.
Más tinik, 24 évesen már eltávolodnak a családjuktól, és 16 éves vagyok, és.. és ezaz. nem tudom kifejezni magam, hogyan utaljak rá, hogy adagoljam neki?
16/L
*14 évesen már eltávolodnak...
bocsi, elírtam
és a
Nagyon nyomaszt ez kérdése után nincsen kérdőjel
Ha apukád csak most tudja kivenni a szabit, én vele tölteném azt az egy hetet.
A barátnőmmel később is ráérnék találkozni. Fordított esetben ő is a családot választaná.
Azt pedig, hogy mennyit találkoztok utána, csak rajtatok áll.
nem csak apum,
hanem anya, apa , bátyjám
és apum meg nem szívleli, hogy ha más is itt alszik, nálam még sosem aludt itt senki, ha itthon voltak ők.
és anyukám meg bátyjám...
őszintén szólva nem a szivem csücskei ( tudom, hogy lehet yilet mondani egy anyáról, azt csak én tudom, de ne ítéljetek el)
Máskor nem ér rá a barátnőd? Ha egy héttel eltolnátok az egészet nem hiszem hogy olyan nagy baj lenne. Gondold ezt végig mégegyszer. Apukád egész évben dolgozik hogy titeket eltartson,hogy meglegyen mindenetek és szeretné ezt az egy hetet a családjával tölteni. Én a helyedben mindenképp a szüleimmel mennék Horvátországba akkor is ha pont akkor jön meg,nem érdeklne se a barátnőm se más,barátokból sok van de családod csak egy. Mint írtad apukád minden évben dolgozott ezért nem ért rá kivenni szabadságot,szerintem ezzel is még titeket akar boldogabbá tenni hogy elviszi nyaralni a családját,szerintem ha ezt lemondanád nagyon megbántanád.
A barátnődet mond le,nem hiszem hogy azon az egy héten múlik bármi is és ahogy az első hozzászóló írta az a +1 fő már nem sokat számít és elalhat a kanapén vagy a földön..
Én nem erőltetném a helyedben ezt az "elszakadást" főleg egy barátnő miatt.
Két év múlva, egy igazi srác miatt inkább.
Elmész velük, jó pofát vágsz és kész.
Faterodnak meg megmondod, hogy cserébe annyit kérsz, hadd jöjjön utána akkor a barátnőd. Szerintem ez így fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!