Hagytad már el a karikagyűrűdet?
Igen !!! Az elsöt amit kaptam ellopták : Leraktam 1 bizonyos helyre,hogy ne ,hogy a medencébe essen.
Barátokkal nyaraltunk egy olyan valaki lopta el akiröl nem is feltételeztük ,hogy képes ilyenre. Azóta már nem tartozik a baráti társaságba.
A második amit kaptam azt pedig az egyik barátunk megakarta nézni : Megmutattam neki ő fogta a kezébe és ekkor A bajai vonat amin ültünk balaset miatt fékezett és a fiú aki nézte állva volt majd hirtelen az ablak felé eset el és a gyürüm . kirepült az ablakon : Baja és Pörböly közt valahova. A párom azt mondta viccesen ha harmadikkkal is történik valami vesz nekem 1 zacskó beföttes gumit és azt tekerhetem az ujjamra ...
Kaptam 1 harmadikat esküvönkön volt rajtam . Azóta pihen az ékszeres dobozba..
Igen, én már hagytam el. Szálltam le a buszról és a lendület miatt lecsúszott a kezemről, mert abban az időben hirtelen sokat fogytam. Mindez késő este, sötétben történt és a párom is velem volt.
A gyűrű beleesett egy hatalmas gaztenger közepébe és tök sötét volt mindenhol. Sírva leültem az út szélére és közöltem a párommal, hogy én reggelig nem megyek sehová, addig is keresem, reggel pedig jobban fogok látni.
Elmosolyodott az elszántságomon és a telefon világításának segítségével elkezdtük tapogatni a gazt. Kb. egy óra múlva a párom megtalálta a gyűrűm.
Utólag már jót nevetünk az egészen, de akkor annyira nem volt kedvem vigyorogni.
én még cikibb helyzetben kerültem. az esküvőnkön hagytam el a férjem gyűrűjét...!
éjfél után rámbízta,mert nem volt túl jó az ujjára,én meg elhagytam. utána még másnap délelőtt is visszamentem keresni,de nem lett meg.
azóta is hallgatom.. (persze jogosan)
En már hagytam el a tengerparton, ahol a kocsiba szálltunk be. Ugyanis nem huztam fel csak az óràmra tettem és az ölembe raktam. Valamiért kiszálltam és elfelejtettem, hogy a gyürü az ölemben volt. Amikor hazaérkeztünk akkor vettem észre, hogy a gyürüm az órával együtt nincs meg. Irány vissza oda,ahol álltunk a kocsival, és megtaláltam, pedig rengeteg ember volt ott.
Viszont találtam is egyszer karikagyürüt pecsétgyürüvel együtt. Kérdezgettem a munkahelyen és megtaláltam a pasit,aki elveszitette.
Nem tudom miért jó lepontozni bárkit egy olyan kérdésnél ahol igazán haszontalan válasz nincs.
(igy most jól felpontoztam mindenkit)
Erről jut eszembe, ugye ismeritek, hogy van egy olyan csalós módszer hogy:
állsz a buszmegállóban és melléd sétál egy normális kinézetű valaki. A földről az orrod előtt felvesz egy bazinagy arany karikagyűrűt (ami már eredetileg is ott volt, csak nem vetted észre mert senki nem a földet figyeli). Megkérdezi tied-e, te persze nemmel felelsz. Erre a kezedbe nyomja sutyiban és boldog életet kíván. Te örülsz az értékes gyűrűnek és gyorsan zsebrevágod. Erre a pasas visszafordul és kér egy kis pénzt alamizsnára, mert nincs mit ennie. És az emberek, megbolondulva a várt haszon mámorító érzésétől jóindulatúan adnak egy kis pénzt egy ilyen becsületes embernek. Én személy szerint csak aprót adtam, de állítólag van aki 50-100 ezreket is ad (tényleg egy bazinagy, súlyos gyűrűről van szó).
Szóval az egész csak egy nagy átverés. Ja és nem törvénysértő, hiszen te adtad magadtól a pénzt. Utólag persze azért bosszankodtam, de nem sok pénzem veszett oda így inkább csak nevetek és tanultam az esetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!