Tápszeres babádat mennyi idősen hagytad/hagynád először a nagyszülőknél éjszakára?
Szia!
Mindkét gyermekemet 3 hónapos koruktól 1-2 napot voltak a Párom Szüleinél! Az éjszakákat is beleértve, így kialakult egy olyan szokás, ami a Gyerekeknek, a Nagyszülőknek és Nekünk is jó lett.
Most annyi a különbség, hogy péntekenként a bölcsiből és az oviból a Nagyszülőkhöz mennek és szombat délután jönnek haza.
Nagyon szeretnek a Nagyszülőknél lenni, de nem azért, mert lepasszoltuk őket, hanem így kialakítottuk, azt ha bármi történne, akkor nem egy idegen helyen lenne a sírás, hogy én inkább Anyával, vagy Apával akarok otthon lenni, vagy nélkülünk nem tudnának elaludni Náluk.
Bár az Én szüleimnél, ez nem menne, de ott sajnos a hozzáállás miatt nem is szerettem volna kialakítani egy ilyen rendszert.
Üdv két gyermekes Anyuka.
3 éves kora után, de akkor is azért, mert ő szeretett volna a mamával aludni :) Egy kisbaba nem "kölcsön" dolog, ha nem muszáj biztos nem adnám oda egész éjszakára, csak, hogy babázzanak.
Olyan volt viszont pl, hogy este elaltattam és anyu vigyázott rá nálunk 3-4 óra hosszát, míg elmentünk moziba.
4 hónapos volt, bár otthon aludt, csak nem velünk.
Anyósommal!
Tesóm esküvője volt, így hát muszáj voltam. Semmi baja nem lett.
15 hónaposan aludt tesóméknál (nincsenek nagyszülők), mert esküvőn voltunk.
Most másfél, mostanában barátnőm alszik itt vele, ha én megyek valahová néha. De máshol nem alszik még.
Most 7 hónapos, de nem merném éjszakára másra bízni, 1 éves koráig szerintem nem is nagyon fogom.
Egyszer pár órára anyukámra bíztuk 5 hónapos korában, amikor a párom tesójának az esküvőjére kellett mennünk, de este 9-kor eljöttünk, féltem, hogy nem tud nélkülem elaludni. Hát tévedtem :)
Szia!
6 hónapos volt, amikor egy éjszakát édesanyámnál aludt először. Azóta még egyszer aludt ott 8 hónaposan. Imádják egymást, és rajtam és a férjemen kívül, hozzá ragaszkodik még. Na és persze ki másra hagyná nyugodt szívvel a babáját egy anya, mint a saját édesanyjára. ( legalábbis én így vagyok vele) és a párom szülei 300 km-re laknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!