Milyen pelenka vált be éjszakára?
Én már szinte az összeset kipróbáltam és nekünk is csak a P.P. Care vált be.Én nem tudom,hogy ennél jobb pelus létezik-e, mi nem jártunk még így vele. :(
7 hónapos baba anyukája
Az én fiam 20 hónapos, 1 éves kora óta nem találtunk megfelelő pelenkát éjjelre ami ne ázna át.
Libero és pampers sleep and play pelenkák bírják nálunk a legtovább, de úgy, hogy leteszem a gyereket olyan 7 körül és mikor én fekszem le (11 körül)akkor átpakolom, mikor iszik én is megébredek és akkor odatapizok a pelushoz, ha nagyon teli van akkor a reggeli ébredés előtt még egyszer átpakolom.
Szívás, de nem akarom, hogy pisis legyen, és nem ébred meg rá amúgy.
Liberot éjszakára még nem próbáltam, most pampers sleep and play-t (narancssárga) vettem, ma teszteljük, ha nem válik be, jön a Libero.
Utolsó! Nem ébred fel a babád, mikor tisztába teszed?
Kitalálhatnának valami jó éjszakai pelenkát, mert teljesen ledöbbentem, amikor vizes pizsamában ébredt hajnali 3-kor, és szó szerint nyakig pisis volt...:(
Nem ébred fel, úgy értem, hogy érzékeli, de kómás marad és mikor végeztem már fordul is az oldalára és alszik tovább. Nem veszem ki az ágyából.
Pl én emiatt száműztem a patentos rugikat is és body + pizsamagatyó van rajta, hogy minél kevesebbet időzzek.
Amúgy a sleep and play egy kicsit talán jobb mint a libero éjszakára, nappalra azért nem jó, mert lecsúszik a gyerekről, nem gumírozott. Egy pici pisi is lehúzza. De mivel a te babád még nem megy így ott még nem probléma.
Szóval nálunk az optimális nappalra a libero, éjszakára a narancs pampers min. egyszeri cserével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!