Kíváncsicska kérdése:
Kinek milyen pelenka vált be éjszakára?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki hogy kezdi átaludni a lányom az éjszakákat.Már a harmadik egymást követő éjszaka nem ébredt meg:)Kétszer nem volt gond de ma reggelre átázott a pelus.Huggies-t használunk.Nekünk bevált.De lehet éjszakára nem lesz jó.Kinek mi jött be?A nappali Pampers nem jött be pedig 3 fajtáját is próbáltuk.7 hetes a lányom most váltunk kettes méretre.2012. jan. 19. 06:24
1/18 anonim válasza:
Mi amikor ilyen pici volt a fiam akkor pamperst használtunk azt hiszem egészen 10 hónapos koráig mert csak az bírta az éjszakát.Utána viszont váltottunk mert egyre több volt a baleset éjjel és azóta huggiest használunk és bevált.Sok ismerősömnél is ugyan ez volt.
2/18 anonim válasza:
A Huggies a legjobb, már két babánál teljesen bevált, de arra érdemes figyelni, hogy kisebb, mint az ugyanolyan méretűnek mondott többi pelus, tehát hamarabb kell méretet váltani. Éjjelre esetleg próbálj ki egyel nagyobbat és amire még figyelni kell, hogy a combja körül a gumírozás kifelé álljon, mert ha nem, akkor könnyen kifolyik.
3/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Pont a méretváltáson gondolkodok.Mert még az 1-t használjuk.Akkor ez talán megoldás lesz :)
2012. jan. 19. 06:57
4/18 anonim válasza:
pampers Premium,cak éjszakára használjuk,soha nem ébredt,shoa nem folyt ki...este 7tőlreggel7ig bírja
5/18 anonim válasza:
Nálunk a Pampers sleep and play vált be nappalra, és éjszakára is.
6/18 anonim válasza:
Mèretvàltàs ès okè lesz! Lànyommal èn is jàrtam így :) Születèse òta Huggies!!!!! Mindegyikbe csalòdtam.
Most 11 hòs, màr a 3-as pelust hasznàljuk, jò sok a pisi de èjjel 8 òràt lazàn kibír!!! Akkor csak azèrt van csere mert eszik egyet...
Tovàbbi nyugodt èjszakàkat nektek!
7/18 anonim válasza:
Pampers Activ Baby,és a méretválltás igenis hasznos lenne,ott a bibi.Sokat próbáltam már de a huggies-nál még a 100 forintosba vehető noname pelus is jobb.
9/18 A kérdező kommentje:
Eddig más pelusokat is kipróbáltam.Az első amit a kórházban kaptunk.Annak az 1-s mérete jó de a 2-s a pampers 3-as méretével egyezik meg tehát elég nagy.A pampers 1-s nem vált be, rendszeresen kifolyt belőle minden.A liberó talán a másik ami még elmegy.Ezekből pár db-os mintát kaptunk a babacsomagból azokat próbáltam. A pampers-ből és a Huggies-ből vettem is és a Huggies vált be.Eddig elég volt az 1-s.
2012. jan. 19. 08:41
10/18 anonim válasza:
Nekem is ez volt a problémám, hogy éjszaka kifolyt a pisi. Nálunk a gumis derekú, gumis ragasztófüles vált be. Mindegy milyen márkájú. Jól meg lehet húzni( persze nem szorítja), szépen illeszkedik mindenhol, nem folyik ki a pisi. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!