Kíváncsicska kérdése:
Kinek milyen pelenka vált be éjszakára?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki hogy kezdi átaludni a lányom az éjszakákat.Már a harmadik egymást követő éjszaka nem ébredt meg:)Kétszer nem volt gond de ma reggelre átázott a pelus.Huggies-t használunk.Nekünk bevált.De lehet éjszakára nem lesz jó.Kinek mi jött be?A nappali Pampers nem jött be pedig 3 fajtáját is próbáltuk.7 hetes a lányom most váltunk kettes méretre.2012. jan. 19. 06:24
11/18 anonim válasza:
Nálunk a pempers sleep and play,aztán kezdett folyni, így activ babyre váltottunk, az most jó.
12/18 anonim válasza:
Én szinte csak Pamperst használtam éjjel-nappal soha nem volt gond,mármint a Pampers Active Baby-vel.De a Sleep&Play nem igazán vált be éjszakára,igaz ez csak 9órát bír (a gyártó szerint).Most vettem DM Babylove pelust eddig csak nappal használtam-nem volt gond-,tegnap fürdetés után viszontvéletlenül Pampers helyett Babylove-ot adtam rá,s csak reggel vettem észre,de szerencsére kibírta az éjszakát,sőt megkockáztatom,hogy nemvolt olyan büdös pisi szaga mint a Pampersnek.Este 6-tól reggel 7.30-ig volt rajta ugyanaz a pelenka.
13/18 anonim válasza:
10:02-es vagyok.
Lányom már 5hónapos múlt,most a 4-es pelust használjuk a Pampersből és a Babyloveból is.
A kórházba annak idején pampers 1-es és Tesco Színes 2-es pelust vittem,mindkettő jó volt,igaz kicsim 4050g-al született.Liberót is kaptunk,de az szorította a combjánál,így azt nem használok azóta,+ úgy vettem észre,hogy a Liberó kisebb mint az ugyanolyan számozású Pampers.
14/18 anonim válasza:
Nekünk a Pampers nagyon nem jött be, csak a gumírozott derekú, konkrétan a Libero.
16/18 anonim válasza:
Nappal: Bebish
Éjjel: PINE pelus
17/18 anonim válasza:
Éjjelre Pampers Active Baby, vagy a Müller saját márkás vált be.
18/18 anonim válasza:
Több fajta pelust is kipróbáltunk már, még mindig a PINE pelenka vált be éjjelre a legjobban.
Figyelni kell, hogy jól el legyenek igazgatva a lábainál a kis fodrok, a tépőcsík a helyén legyen és akkor nem lehet gond.
Egyszer csúszott be egy átázás, de az is egy brutál hasmenés miatt, amit nem vettem időben észre ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!