Megbízható pelenka éjszakára 10kg-os babának?
Ugyanebben a cipőben járunk. Már három hálózsák van használatban, annyira átáztatja a ruháját. Mondjuk ő 12 óra alatt megiszik 6 dl vizet. :(
Ötös pamperset használunk, ugyanúgy átázik, mint az ötös libero. Én most azt tervezem, hogy veszek valamilyen gumibugyi vagy pelenkavédő félét, és azt fogom ráadni a pelusára, hogy a ruhája száraz maradjon.
Szia!
Kislányom 11 hónapos és 9,7 kg. Neki én a DM-es Babylove Aktiv Plus Maxi (7-18kg) pelusát veszem. 8 hónapos korától kapja ezt a pelenkát éjszakára, de 9,5 hónapos kora óta nappalra is ezt adom rá. Sok pisit elbír, eddig még nem volt vele balesetünk :-)))
Régebben Huggiest használt éjszakára, de az a pelenka csak a 3as méretig volt szimpatikus... azóta nem veszem.
A Pampers Aktiv baby-vel és a Premium Care-rel nem bírta ki az éjszakákat baleset nélkül (a Sleep&Play meg nem gumis oldalt, így nem veszem). Libero-tól meg kipattogott és kipirosodott sajnos... így mi maradunk a Babylove pelusnál, szerencsére ez bevált :-)
Ti miket próbáltatok?
Szia!
Én kezdetben pamperst vettem de állandóan kifolyt,liberóra válltottunk teljesen bevállt.Csak ajánlani tudom neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!